Food Menu voor een kind met ADHD

Food Menu voor een kind met ADHD

ADHD, of Attention Deficit Hyperactivity Disorder, wordt steeds meer en vaker voor bij kinderen van vandaag. Terwijl de wetenschap niet in staat om te bepalen wat de oorzaak van ADHD is geweest, hebben ze een verband tussen voeding en de symptomen van ADHD opgevallen. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die moeten worden opgenomen, en bepaalde voedingsmiddelen te vermijden, wanneer het voeden van een kind met ADHD.

Fresh Produce

Verse producten, zoals fruit en groenten die rauw zijn, kan leveren een overvloed aan vitaminen en mineralen in het lichaam van uw kind die kunnen ontbreken in hun dieet. Vruchten zitten boordevol essentiƫle aminozuren, een breed scala aan vitaminen, essentiƫle mineralen en enzymen die u zullen helpen uw kind een betere concentratie, en zich beter voelt fysiek en mentaal de hele dag door. Vervang zoetigheden zoals snoep, koekjes of gebak met verse groenten en fruit.

Elimineren Trigger Foods

Er zijn een aantal bekende trekkervoedsel die zijn aangetoond ADHD gedrag te induceren bij zowel kinderen als volwassenen. Deze voedingsmiddelen moeten worden vermeden ten koste van alles, en de afschaffing van dergelijke voedingsmiddelen zal bijdragen tot het verminderen van de symptomen van ADHD bij kinderen. Een paar van deze trigger-voedingsmiddelen zijn suiker, kunstmatige zoetstoffen, voedingsmiddelen die kunstmatige kleurstoffen, voedsel dat nitrieten of nitraten en voedingsmiddelen die conserveringsmiddelen bevatten. Controleer de etiketten op de voedingsmiddelen die u koopt om ervoor te zorgen dat u niet het voeden van uw kind stoffen die ADHD erger kon maken.

Extra Eiwitten

Eiwitten in het systeem helpen om de bloedsuikers stabiliseren in het lichaam, en aldus het systeem zich rustiger en minder onrustig. Proberen om eiwitten zoals mager vlees, zoals kipfilet of varkenshaas, of noten, die vol gezonde mono-onverzadigde vetten zijn koos. Bevatten een eiwit met elke maaltijd te helpen stabiliseren suiker het bloed van uw kind en het verminderen van ADHD gedrag.