Folk remedies voor wratten verwijderen

Folk remedies voor wratten verwijderen

Wratten zijn lelijke tumoren die variëren in soort en de plaats op het lichaam. Meestal veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV), kunnen ze gemakkelijk van de ene persoon naar de andere verspreid door eenvoudige aanraking. Ze kunnen ook worden gecontracteerd door het gezamenlijk gebruik van kleding en handdoeken. Sommige wratten kunnen pijnlijk zijn, terwijl anderen zijn alleen maar gênant. Ongeacht het geval is, zijn folk remedies voor wratten verwijderen al jaren, en sommige zijn zeer effectief in het verwijderen van tumoren van de huid.

Duct Tape

Duct tape is een van de meest effectieve folk remedies voor het verwijderen van wratten. De rubber lijm in de band veroorzaakt het immuunsysteem, zoals irriteert de huid op een andere manier als de wrat. Plaats een klein stukje tape over de wrat. Verander het stuk met elk bad of douche. Als je klaar bent op een dagelijkse basis, kan deze methode een wrat verwijderen in 1 week.

Knoflook en vitamine E

Prik een vitamine E capsule en de inhoud rechtstreeks van toepassing op de wrat. Vermalen een teentje knoflook en wrijf het poeder in de vitamine E op het getroffen gebied. Dek af met een verband voor 24 uur. Dit kan leiden tot een blaar te vormen, maar zowel de blaar en de wrat moet in ongeveer 7 dagen weg zijn.

Vitamine C

Crush 2-3 vitamine C capsules in een kom en meng het poeder met warm water tot een pasta. Breng de pasta direct op de wrat met een watje. Voorkom dat het mengsel op een gezonde huid, zoals het zeer irritant kan zijn. Vitamine C helpt bij het verwijderen van wratten door het doden van het virus dat oorspronkelijk gevormd van de slijtage.

Castor Oil

Breng een klein druppeltje van Castor olie op de wrat en dek deze af met een verband. Verwijder het verband, was het getroffen gebied en opnieuw de Castor olie en bandage. Doe dit 3 keer per dag. Het kan de olie tot 7 dagen om volledig op te lossen de wrat.

Apple Cider Vinegar

Dompel de betreffende plek in appelazijn en dan bedekken met een pleister. Doe dit twee keer per dag. Reinig de wrat elke keer dat u de pleister verwijderen. In plaats van een bandage, kunt u tape een citroen of een bananenschil op de wrat. Deze schillen kunnen helpen natuurlijk de wrat oplossen, en fungeren als een airbag die geneest.