Folk remedies voor galstenen

Folk remedies voor galstenen

Mensen hebben last van galstenen voor de generaties. Ze komen bij gal in de galblaas verhardt. De meerderheid van de galstenen zijn cholesterol stenen, volgens een publicatie van Robert Wood Johnson University Hospital. Het advies inwinnen van een arts voordat je probeert om galstenen met folk remedies te behandelen. Als een galweg geblokkeerd wordt, kan ernstige medische complicaties leiden.

Olijfolie Folk Remedies

Spoel de galstenen van uw systeem met een olijf olie snel. Stop met het eten van vast voedsel op de middag; U mag heldere vloeistoffen tot 18:00 Drink 1/4 kop van pure olijfolie, gevolgd door 1/4 kop citroensap te drinken, te beginnen om 7 uur 's avonds. Laat ze niet te combineren; drinken ze apart. Ga op je rechterkant voor 20 minuten, en herhaal het proces. Ga door totdat je 16 gram hebt verbruikt. olijfolie. De volgende dag zou de galstenen uit je systeem.
Snel voor twee dagen, het drinken van alleen pure, biologische appelsap. Op de avond van de tweede dag, drink 1/3 kopje olijfolie, gevolgd door 1/3 kopje citroensap. De galstenen moet de volgende dag worden geƫlimineerd.

Chanca Piedra

Brouwen een thee door het brengen van 8 oz. van het water aan de kook en gieten het over 2 theel. van Chanca piedra bladeren en stengels. Dek af en laat steile gedurende 15 minuten. Drink de thee een tot drie keer per dag gedurende enkele dagen. Verbruiken wekelijks om toekomstige galblaas aanvallen te voorkomen. Chanca piedra is een plant uit het Amazone regenwoud en andere gebieden. Het is gebruikt als volksremedie galstenen, nierstenen en andere kwaaltjes vele jaren. Enkele van de andere namen bekend is door zijn quebra pedra, stone-breaker en amli. Alle delen van de plant geneesmiddel niet alleen de bladeren. Neem het in capsule vorm, indien gewenst, in plaats van het drinken van de thee.

Kruiden

Leg 1 theelepel. gedroogde brandnetel in een kopje en giet 1 kop kokend water overheen. Laat het zitten voor 10 tot 15 minuten, en dan drinken. Drink 1-2 kopjes per dag. Pepermunt thee is ook goed voor de behandeling van galstenen. Gebruik gedroogde pepermunt bladeren en brouwen het op dezelfde manier. Verse paardebloem bladeren kunnen rauw gegeten worden, gestoomd of gemaakt in een thee als een folk remedie tegen galstenen. Rozemarijn wordt vaak gebruikt omdat het wordt gezegd om te helpen ontspannen van de spasmen geassocieerd met galstenen. Het kan verse gegeten worden in een salade, of een thee kan worden gebrouwen uit het.