Folk Cures voor Tinnitus

Folk Cures voor Tinnitus

Tinnitus is de term die gewoonlijk wordt gebruikt om te beschrijven een piep in de oren. Variërend van zacht zoemend tot luide kettingzaag-achtige zoemen, kan tinnitus milde of ernstige, tijdelijk of permanent zijn. Volgens de American Tinnitus Association, meer dan 50 miljoen Amerikanen lijden aan de aandoening. Terwijl de meerderheid last van tinnitus als gevolg van het ouder worden, iedereen die is blootgesteld aan harde geluiden, die allergieën heeft, of wie neemt medicatie op regelmatige basis kunnen de stoornis ontwikkelen. Er is geen werkelijke genezing van tinnitus; echter, er zijn een aantal volksremedies dat een maatregel van verlichting kan bieden.

Aspirine

Langdurige of regelmatige blootstelling aan bepaalde anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals aspirine, kunnen verergeren tinnitus. Als u het nemen van aspirine elke dag voor een medische aandoening, vraag dan uw primaire zorgverzekeraar over te schakelen naar een alternatief dat u draaglijker kunnen vinden.

Ginko

De flavonoïden en terpenen, die van nature in ginkgo biloba, maak een verhoging van de bloedstroom naar het hoofd. Dit helpt om hoogtevrees te verminderen en kunnen de symptomen van binnenoor aandoeningen te verminderen. De aanbevolen dosering is 120-240 mg per dag gedurende 12 tot 16 weken ter verlichting van de pijn veroorzaakt door chronische tinnitus.

Sinus Spray

Tinnitus kan worden veroorzaakt door een infectie van de sinussen of seizoensgebonden allergieën. De verdikking van het slijm kunnen de werking van het middenoor beïnvloeden, resulterend in een zoemend geluid. Om dun de afscheidingen, los 1 theelepel zout in 2 kopjes warm water. Roer er dan 1 theelepel glycerine. Breng de oplossing aan een spuitfles en grondig mist elk neusgat drie keer per dag totdat de infectie verdwijnt.

Oefening

Fit kan helpen om de symptomen van tinnitus. Niet alleen is het herbeleven fysieke stress, die de aandoening kan verergeren, het releases endorfines die de stemming verbeteren en verhoogt de bloedtoevoer naar het hele lichaam, met inbegrip van de oren. Zoek iets leuk en makkelijk aan de stok met, zoals wandelen, dansen, of zwemmen in het zwembad. Stel een doel van 20 minuten per dag, drie tot vijf keer per week.

Mulitvitamins

Diëten tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen, zoals zink en vitamines A, B en E zijn gekoppeld aan een toename in de frequentie van binnenoor aandoeningen, inclusief tinnitus. Het nemen van een dagelijkse multivitamine die ook deze vitale elementen kunnen helpen om de symptomen van tinnitus minimaliseren en tegen verdere afbraak van de membranen van het binnenoor.