Florida Medicare Plannen

Originele Medicare werknemers zonder gepensioneerde plannen of andere vormen van aanvullende dekking vaak kijken naar het kopen van Medicare aanvullende plannen. Deze zijn beter bekend in de industrie als Medigap plannen. Ze heten Medigaps omdat ze zijn ontworpen om de hiaten van Medicare te vullen. Ze betalen in wezen voor veel van de kosten overblijft, zoals risico en co-verzekeringen. Er zijn verschillende lagen te Medigaps, aangeduid met letters A tot en met L. Verschillende plannen zijn verkrijgbaar bij verschillende bedrijven in elk gebied. Om ervoor te zorgen wat lokaal en tegen welke prijs beschikbaar is, moet enrollees rechtstreeks contact opnemen met de plannen voor meer informatie.

Plan A

Plan A, het aanbieden van de minste voordelen voor de laagste prijs, is beschikbaar vanaf 27 bedrijven in de staat Florida. Sommige van deze bedrijven omvatten AARP, Humana, Blue Cross Blue Shield van Florida en de Verenigde American Health Insurance Company. Medicare schattingen plan A tot ongeveer $ 5950 per jaar met ingang van 2010 kostte een 65-69 jaar oud in goede gezondheid.

Plan B

Plan B is slighty duurder dan plan A met een extra voordeel-dekking tijdens het deel A aftrekbaar. 19 bedrijven in Florida aanbod plan B, waaronder American Pioneer Life Insurance Company, Genworth Life & Lijfrente Insurance Company en State Mutual Insurance Co. In 2010, Medicare geschat plan B om jaarlijks kost een 65-69 jaar oud in goede gezondheid ongeveer $ 6050.

Plan C

Medicare Interactief citeert Plan C als een van de meest populaire Medigap plannen beschikbaar. 19 bedrijven in Florida sell Plan C, met inbegrip van United Healthcare Insurance Company, de Amerikaanse Pioneer Life Insurance Company en Continental General Insurance Company. In 2010 moet een Medicare begunstigde tussen de 65 en 69 jaar oud in goede gezondheid verwachten om ongeveer $ 6200 per jaar te betalen.

Plan D

Plan D wordt ook aangeboden door 19 bedrijven in de staat Florida, waaronder Royal Buren van Amerika, Shenandoah Life Insurance Company en Transamerica Life Insurance Company. Medicare schat dat mensen tussen de 65 en 69 jaar oud in goede gezondheid moeten verwachten om rond $ 6150 per jaar betalen voor Plan D vanaf 2010.

Plan F

Net als Plan C, een plan F is een andere populaire Medigap plan met 27 bedrijven die het voordeel in de staat Florida. Deze bedrijven behoren Marquette National Life Insurance, Doopsgezinde Mutual Aid Association en Mutual of Omaha Insurance Company. Medicare plan finder tool meldt dat gemiddeld een 65-69 jaar oud kunnen verwachten plan van F tot kosten ongeveer $ 6200 per jaar vanaf 2010. Daarnaast vier bedrijven bieden een hoog-aftrekbare plan van F dat ongeveer $ 5900 kost per jaar in 2010. Deze bedrijven zijn American Pioneer Life Insurance Company, Bankers Life & Casualty Insurance Co, Genworth Life & Lijfrente Insurance Company en Humana Health Insurance Company van Florida.

Plan G

Plan G wordt alleen aangeboden door 18 bedrijven in de staat Florida, waaronder AARP HealthCare Opties, Piramide Life Insurance Company en Woodman van de Wereld. Met ingang van 2010, Medicare gemeld dat een 65-69 jaar oud in goede gezondheid kunnen verwachten om ongeveer $ 6200 per jaar betalen over plan van G.

Plannen K en L

Plannen K en L zijn het minst verkrijgbaar Medigap plannen in de staat Florida. Ze zijn beide alleen aangeboden door twee bedrijven: AARP HealthCare Opties en Humana Health Insurance Company van Florida. Een individu tussen de 65 en 69 jaar oud in goede gezondheid kunnen verwachten om ongeveer $ 5650 per jaar in het plan van K en $ 5900 per jaar te betalen in het plan van L zoals gerapporteerd door Medicare in 2010.