Florida Medicare Insurance Plans

Medicare is opgericht in 1965 met de ondertekening van de Social Security Act van dat jaar. De nationale gezondheidsprogramma voor senioren bestond uit slechts twee delen op het moment, genaamd A en B. De delen A en B, origineel Medicare, heeft vele copays, coinsurance kosten en eigen risico. Veel senioren moeten Medicare supplementen te helpen betalen voor hen. De plannen zijn gestandaardiseerd in het hele land, maar elke staat goedkeurt die plannen kunnen worden verkocht in hun gebied. Vanaf 2011, heeft Florida goedgekeurd 10 verschillende Medigap plannen.

Core Voordelen

Alle Medicare supplementen verkocht in Florida zijn verplicht om bepaalde belangrijkste prestaties voorzien. Deze omvatten de redelijke kosten van de eerste drie liter bloed die u nodig hebt per jaar, de dekking van het deel A ziekenhuis coinsurance kosten, een extra 365 dagen van het ziekenhuis dagen, coinsurance voor deel A hospice zorg en de dekking van deel B coinsurance. Plan A, de minst dure plan, heeft niets maar de kern voordelen, terwijl anderen hebben deze en aanvullende beide voordelen.

Extra voordelen

Samen met de kern voordelen, bent u in staat om extra dekking en voordelen te kopen via andere Florida Medigap plannen. Plannen C, D, E, F, G, K, K, M en N hebben allemaal dekking voor geschoold verplegend faciliteit co-assurantie en de deel A aftrekbaar. Deel B heeft geen dekking voor geschoold verplegend faciliteiten heeft, maar wel betrekking hebben op de aftrekbare deel A. Plannen F en G bieden voordelen voor het deel B overtollige arts vergoedingen. Plannen C, D, E, F, G, M en N bieden de buitenlandse reizen noodgevallen voordeel voor medische noodgevallen, die zich voordoen terwijl u buiten de Verenigde Staten reist.

Kosten Sharing

Sommige Florida Medicare supplementen te gebruiken delen van de kosten om de maandelijkse premies te verlagen. Terwijl de meeste plannen dekken voordelen op 100 procent, Plannen K en L deksel voordelen in de 50 en 75 procent, met een jaarlijkse out-of-pocket grenzen. Plan N, nieuw in 2010, omvat alles op 100 procent, maar vereist een copay voor kantoor bezoeken en SEH bezoeken die niet leiden tot een bekentenis.

Plan F

Plan F is de enige Florida Medigap plan dat alle op dit moment beschikbare voordelen beschikt. Plan F heeft ook de hoogste maandelijkse premies. Echter, een hoog-aftrekbare versie van Plan F, met lagere premies, ook beschikbaar is in Florida. Dit bedrag kan veranderen elk jaar, maar vanaf 2011, de jaarlijkse eigen risico voor hoge-aftrekbare Plan F was $ 2.000.

Medicare Select

Sommige staten, waaronder Florida, toelaten dat sommige of alle Medicare supplementen worden verkocht als een optie Medicare Select. Medicare Selecteer laat gebruikers hun Medigap plannen te kopen in een HMO-stijl beleid, waar de medische zorg moet worden verkregen van binnen een goedgekeurde netwerk van providers. Met ingang van 1 juni 2010, kan alleen plannen C en F worden verkocht als Medicare Selecteer in Florida.