Florida Medicare & Deel B

Florida Medicare & Deel B

Florida Sociale Zekerheid ontvangers worden automatisch ingeschreven in Medicare Part A hospitalisatieverzekering kosteloos. Ze komen ook in aanmerking voor Medicare Part B medische verzekering, maar ze moeten een maandelijkse premie te betalen.

Deel B Dekking

Medicare Part B omvat routinematige medische zorg, zoals doktersbezoeken, laboratorium tests en radiologie diensten. Het omvat de dekking voor preventieve screenings zoals mammogrammen, glaucoom testen, botmassa metingen en colonoscopies. Het geldt alleen voor ongeveer 75 procent van de kosten. De verzekerde is verantwoordelijk voor het evenwicht.

Medigap Dekking

Een Medigap aanvullende verzekering dekt kosten die in de gaten niet gedekt door Medicare vallen, zoals eigen risico, copayments en de kosten niet gedekt door een deel B. Medigap beleid worden aangeboden door particuliere verzekeringsmaatschappijen, die premies betalen aan leveranciers rechtstreeks. De overheid bepaalt de voordelen die worden vereist in Florida beleid.

Medicare Advantage

Medicare Advantage is een particuliere ziektekostenverzekering, meestal een HMO of PPO, aangeboden door bedrijven gecontracteerd en gereguleerd door Medicare. Het biedt Medicare deel A en B-dekking. Sommige beleidsmaatregelen omvatten Part D recept dekking. Medicare Advantage plannen te vervangen deel B aanvullend beleid. Volledige informatie over Medicare voordelen en mogelijkheden voor in Florida is beschikbaar via het internet en post uit Mijn Florida Medicare.