Financiële subsidies voor apparatuur voor kleine landelijke ziekenhuizen

Financiële subsidies voor apparatuur voor kleine landelijke ziekenhuizen

Landelijke ziekenhuizen dienen vaak een brede populatie met beperkte financiële middelen voor nieuwe of aangepaste apparatuur. Volgens de American Hospital Association, landelijke ziekenhuizen bedienen meer dan 54 miljoen mensen in de Verenigde Staten. Verlenen financiering om apparatuur aan te schaffen voor de landelijke ziekenhuizen kunnen komen van de federale staat en de overheid fondsen of subsidies van private of publieke stichtingen.

Office of Rural Health Policy

De Health Resources and Services Administration maakt subsidies beschikbaar via het Bureau van Rural Health Policy aan ziekenhuizen en gezondheidscentra die streven naar verbetering van de gezondheidszorg voor onder-geserveerd populaties. Het biedt verschillende subsidieprogramma's voor landelijke ziekenhuizen en gezondheidscentra, met inbegrip van subsidies voor apparatuur. De beschikbaarheid van deze programma's is afhankelijk van de federale financiering van elk boekjaar, en ziekenhuizen moeten gelden voor financiering via Grants.gov.

Plattelandsontwikkeling Huisvesting en gemeenschappelijke voorzieningen Programs

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw geeft subsidies via de plattelandsontwikkeling Huisvesting en gemeenschappelijke voorzieningen Programma's om de gemeenschap gebouwen zoals ziekenhuizen en gezondheidscentra in de landelijke gebieden en steden met een bevolking van minder dan 20.000 ontwikkelen. De USDA geeft subsidie ​​voor het kapitaal en de uitrusting fondsen die afhankelijk zijn van het inkomen en de bevolking van het landelijk gebied. Geïnteresseerde organisaties dienen hun aanvragen om een ​​lokale USDA plattelandsontwikkeling veld kantoor.

National Emergency Medicine Association

De National Emergency Medicine Association - een openbare non-profit - awards subsidies aan organisaties op het gebied van rampenbestrijding en trauma, naar fondsen voor onderzoek en apparatuur. Verleent de vereniging verleent elk jaar in december aan ziekenhuizen, gezondheidszorg en traumacentra in landelijke en stedelijke gebieden.

National Emergency Medicine Association

Tav: Kelly A. Herzog, voorzitter

Postbus 69

Nottingham, MD 21128

410-256-3474

nemahealth.org

Chatlos Foundation

Subsidies van de Chatlos Foundation gaan naar ziekenhuizen en medische voorzieningen voor-programma gerelateerde kosten, algemene kosten en apparatuur. Subsidies voor medische zorgen bestaan ​​uit ongeveer 26 procent van de toekenning van subsidies vanaf 2010, en variëren in grootte van $ 5.000 tot $ 25.000. De Chatlos Foundation awards subsidies aan kleine landelijke ziekenhuizen evenals grotere stedelijke ziekenhuizen, en aanvaardt subsidieaanvragen gedurende het hele jaar.

Chatlos Foundation

Postbus 915.048

Longwood, FL 32791-5048

407-862-5077

chatlos.org

Kresge Stichting

De Kresge Stichting streeft naar gezonde gemeenschappen in onder-geserveerd stedelijke en landelijke gebieden te bevorderen door het toekennen van subsidies voor het kapitaal en grote apparatuur kosten. De stichting houdt zich bezig met diverse initiatieven met betrekking tot de gezondheid, met inbegrip van de financiering van ziekenhuizen en gezondheidscentra in de Verenigde Staten. De stichting kent directe subsidies en uitdaging subsidies, waarbij de ontvanger moet overeenkomen met een bepaald percentage van de subsidie ​​met middelen uit andere bronnen.

De Kresge Stichting

3215 W. Beaver Road

Troy, MI 48084-2818

248-643-9630

kresge.org