Financiële hulp voor diabetici of gratis teststrips

Financiële hulp voor diabetici of gratis teststrips

Diabetes, een ziekte veroorzaakt door het onvermogen van het lichaam om insuline of gebruik, is één van de meest uitdagende financieel medische aandoeningen. Volgens de American Diabetes Association, diabetici besteden meer dan $ 13.000 per jaar aan diabetes gerelateerde leveringen en onkosten. De meerderheid van de personen die leven met diabetes hulp voor een deel van de kosten nodig. Gelukkig zijn er verzekeringen, overheidsprogramma's en de farmaceutische bedrijven die in staat zijn om behoeftige mensen te helpen bij het dekken van sommige of alle van de diabetes-gerelateerde medicijnen, beeldschermen en andere kosten.

Medicaid en Medicare

Medicaid is een staat en federale regering programma dat helpt behoeftige personen te ontvangen en te betalen voor de medische zorg en de kosten, met inbegrip van diabeteszorg en benodigdheden. Kwalificaties en eisen voor Medicaid variëren van staat tot staat, in overeenstemming met het inkomen en de grootte van het gezin. Wilt u weten of u in aanmerking komt, neem dan contact afdeling lokale medische hulp van uw staat. Als alternatief kunt u een Amerikaanse overheid informatie nummer, 1-800-633-4227, dat zal u naar uw lokale afdeling te bellen.

Medicare is een federaal gefinancierde verzekering programma dat beschikbaar is voor personen van 65 jaar en ouder is. Als je jonger bent dan de leeftijd van 65 jaar, en hebben bepaalde end-renale stadium ziekten zoals nier- of leverfalen, kan je net zo goed in aanmerking. Bejaarden omvat alle diabeteslevering zoals teststrips, bloedglucosemeters en zonodig insuline. In de meeste gevallen, zal Medicare een bepaald bedrag van uw medische kosten te betalen, terwijl de rest door u wordt betaald uit eigen zak. Om erachter te komen welke Medicare-programma kunt u in aanmerking voor, contact opnemen met de Amerikaanse overheid informatie lijn op 1-800-633-4227.

Drug Companies

Verscheidene grote farmaceutische bedrijven, dat diabetes hulpmiddelen zoals insuline en teststrips verkopen hebben hulpprogramma's opgezet voor behoeftige personen die anders zou ze zich niet veroorloven. In aanmerking te komen, moet u worden doorverwezen door een arts. De Pharmaceutical Research en fabrikant van Amerika biedt details en informatie over hulp uit verschillende deelnemende bedrijven. Raadpleeg uw arts met betrekking tot de aanvraagprocedure en de verschillende opties hulp beschikbaar.

Health Care Services

Voor personen die niet in aanmerking komen voor Medicaid of Medicaid, het Bureau van Primary Health Care biedt hulp bij gezondheidszorg, met inbegrip van diabeteszorg en benodigdheden bij lokale gezondheidscentra. Als u geen verzekering hebben, worden vergoedingen op basis van de grootte van uw gezin en uw inkomen. Om uit te vinden van specifieke informatie over de details en locaties van uw lokale gezondheidscentra, bel het bureau officiële nationale infolijn op 1-888-275-4772.