Financiële Hulp Met Voorschriften

In de loop der jaren zijn de prijzen voor geneesmiddelen op voorschrift dramatisch toegenomen. Voor veel mensen, zelfs degenen die een ziektekostenverzekering hebben, de stijgende kosten betekenen kan ze zich niet langer veroorloven de voorgeschreven medicijnen die ze zo hard nodig hebben. Echter, is alle hoop niet verloren. Veel financiële programma's kunnen mensen die zich niet kunnen veroorloven hun geneesmiddelen op recept helpen.

Partnerschap voor de Prescription Bijstand

Het Partnerschap voor de Prescription Bijstand is een organisatie die gratis financiële steun biedt aan personen die zich niet kunnen veroorloven hun eigen recept medicatie. Deze organisatie biedt veel verschillende programma's, omdat ieders situatie is uniek. Zo biedt het programma's die op Medicare en Medicaid, evenals co-betaling's. Het biedt ook extra middelen om te zoeken naar lokale gratis of gereduceerde kosten klinieken. Om te kwalificeren voor één van deze programma's, moet u een online aanvraag indienen of bellen met de kantoren, zodat uw individuele situatie kan worden geëvalueerd en de juiste programma kan worden voorgesteld voor u.

Rx Assistant

Rx Assist wordt onderhouden door een AstraZeneca, een fabrikant van geneesmiddelen op recept. Veel farmaceutische bedrijven, waaronder AstraZenaca, opgericht en onderhouden, gratis of tegen lage kosten het voorschrijven van geneesmiddelen programma's voor mensen die zich niet kunnen veroorloven hun voorgeschreven medicijnen. Op de site voor Rx Assist, kan een patiënt op zoek naar informatie kijken op de FAQ sectie om specifieke informatie over hoe u in aanmerking komen voor financiële ondersteuning op recept te krijgen. Niet alleen heeft deze FAQ geven informatie over hoe u in aanmerking komen voor de steun recept programma onderhouden door AstraZenaca, maar aangezien de meeste farmaceutische bedrijven exploiteren van hun steunprogramma's op dezelfde manier, zal de kwalificaties redelijk vergelijkbaar zijn. Als u denkt dat u in aanmerking komt voor hulp, vul het aanvraagformulier en iemand zal contact met u opnemen over uw geschiktheid.

NeedyMeds

Hoewel NeedyMeds is niet per se een hulp recept programma zelf, kan de site wijzen iedereen in de juiste richting. NeedyMeds is een non-profit bedrijf dat gratis informatie biedt over bijna elke beschikbare patiënt hulp programma voor geneesmiddelen op recept. Bijvoorbeeld, niet alleen biedt het informatie en links naar hulpprogramma's onderhouden door farmaceutische bedrijven, maar NeedyMeds biedt ook een lijst met links voor de overheid programma's en andere programma's voor financiële steun in aanmerking te komen dat te bepalen door de ziekte. Daarnaast biedt de site links naar coupons voor medicatie kostenreductie en toepassing op bijna alle hulpprogramma's recept. De site biedt ook een overzicht van alle merknaam en generieke recept namen aan patiënten die zich kunnen informeren over goedkopere alternatieven beschikbaar zijn voor de medicijnen krijgt voorgeschreven.