Fenobarbital en Epilepsie

Fenobarbital en Epilepsie

Artsen definiëren epilepsie als epilepsie. Artsen de diagnose epilepsie wanneer een persoon ervaart twee of meer "niet-uitgelokte aanvallen", die duren van een paar seconden tot een paar minuten, afhankelijk van de Epilepsy Foundation. "Een aanval gebeurt wanneer een korte, sterke stijging van de elektrische activiteit van invloed op een deel of het geheel van de hersenen. Een op de 10 volwassenen zullen een aanval ergens tijdens hun leven", de Stichting Epilepsie staten. Fenobarbital is een medicijn gebruikt voor de behandeling van epileptische aanvallen.

Geschiedenis

Verschillende medicijnen worden gebruikt om de aanvallen onder controle in bijna drie miljoen mensen die lijden aan een vorm van epilepsie. Fenobarbital, de oudste medicatie gebruikt voor aanvallen, gebruikt om tonisch-klonische convulsies, eenvoudige en complexe partiële aanvallen bij kinderen en volwassenen, of myclonic type behandeling van epileptische aanvallen, volgens de Epilepsy Foundation. Hoewel er geen remedie voor epilepsie, medicijnen controleren aanvallen volledig in 50 procent van de patiënten, de stichting zegt.

Identificatie

Epileptische aanvallen ontstaan ​​wanneer de elektrische verbindingen in de hersenen kortsluiting of een defect; deze worden ingedeeld op basis van waar ze voorkomen in de hersenen. "In plaats van het afvoeren van elektrische energie op een gecontroleerde wijze de hersencellen houden vuren," legt het fundament, dat een golf van energie die spieren samentrekken maakt veroorzaakt en veroorzaakt soms bewusteloosheid.

Soorten

Tonisch-clonische (grand mal) aanvallen van invloed op de gehele hersenen en komen in beide halfronden, terwijl een gedeeltelijke complex of eenvoudig beslag is gelokaliseerd op een specifiek onderdeel, zoals in de temporale kwab. Een myclonic beslag wordt "gekenmerkt door een kort trekkende beweging die voortvloeit uit het centrale zenuwstelsel, waarbij meestal beide zijden van het lichaam" naar HealthCommunities.com.

Preventie / Oplossing

Medicijnen worden afgeleverd op basis van het type aanval. Fenobarbital was de eerste anti-epilepticum, gebruikt voor de eerste keer in 1912. Artsen meestal afzien fenobarbital voor partiële en gegeneraliseerde aanvallen of wanneer de tweede generatie geneesmiddelen niet volledig beheersen aanvallen. Fenobarbital komt in tabletten van 15 mg tot 10 mg en is ook verkrijgbaar als een vloeistof.

Side Effects

Volgens Neurologie Channel, moet drug niveaus te vaak worden gecontroleerd om de juiste therapeutische niveau te garanderen - 15 mg tot 40 mg / L - wordt volgehouden. Een gemiste dosis kan een aanval veroorzaken, of afwisselend hogere dosering levels kan bijwerkingen, zoals slaperigheid, prikkelbaarheid of cognitieve stoornis verhogen.