Feng Shui Tips voor Zwangerschap

Feng Shui Tips voor Zwangerschap

Voor 3500 jaar, hebben de Chinezen gebruikten feng shui om vrede, rust en gezondheid op alle gebieden van het leven, met inbegrip van de zwangerschap te brengen. Zoals wind, deze energie genaamd "chi" stroomt overal om je heen. Het is subtiele energie die ofwel stress kan veroorzaken of zet u op uw gemak. Neem de controle van de chi in je lichaam, je omgeving en het kinderdagverblijf van uw baby, en geef uw kind de vreugdevolle en vredige welkom die ze verdienen.

Instabiele Furniture

Niet alleen wordt gebroken of onstabiel meubels een gevaar voor zwangere vrouwen, met het in je slaapkamer kan een energie van onzekerheid of instabiliteit die storend zijn voor zowel u en uw ongeboren baby kan veroorzaken.

Nursery Locatie

Uw baby heeft een rustige en gezellige plek om op hun gemak te voelen. Daarom moet de kwekerij of wieg niet in een grote open of lege ruimte. Je baby moet een rustige ruimte waar hij niet gemakkelijk zal worden verstoord hebben.

Crib Placement

De beste locatie voor een wieg is er een die je baby geeft een gevoel van stabiliteit. Controleer ene zijde langs een muur, en het is nog beter als de hoofdeinde op een muur ook. Het is het beste voor de wieg niet te worden grenzend aan een badkamer, en het is zeer belangrijk dat uw baby kunt u zien wanneer u de kamer binnenkomt.

Verlichting

Tijdens de zwangerschap, helder licht, vooral in de slaapkamer, zal een optimale gezondheid en energie. In de kwekerij, moet de verlichting worden afgewogen. Fel licht kan invloed hebben op de slaap en duisternis kan pijnlijk zijn. Verlichting moet ook worden afgewogen door de hele kamer.

Decoreren met afbeeldingen

Foto's en afbeeldingen kunnen zowel u en uw baby positief of negatief beïnvloeden. Tijdens de zwangerschap, zijn selectief met wat beelden die u plaatst in uw huis en de emoties die je voelt als je naar ze kijken. In de kwekerij, wees voorzichtig bij het decoreren met beelden die een baby zouden kunnen schrikken, zoals clowns en dieren. Gebruik tekens minimaal en voorkomen dat zij zijn te fel of te groot.

Met behulp van Color

Tijdens de zwangerschap, omring jezelf met rood, groen, indigo en licht blauw naar prenatale gezondheid stimuleren. Volgens feng shui, de beste kleur voor kinderen is wit omdat het de creativiteit stimuleert. Als het toevoegen van kleur aan de kinderkamer, vermijd te felle kleuren dat kan over-stimuleren. Zachte, gedempte kleuren zal rust en een goede gezondheid te bevorderen voor uw baby.

Beweging in de kamer

Het houden van de energie die in de kamer van uw baby kan rustgevend zijn. Ideeën voor beweging onder meer het houden van een ventilator draait op lage, speelt zachte muziek of opknoping een mobiel in de buurt van een open raam.

Ruim de rommel

Clutter is de belangrijkste factor in feng shui, omdat het blokkeert mentale, fysieke en creatieve energie. Tijdens de zwangerschap, duidelijk uit overbodige items uit uw huis, inclusief overbodige meubels, oude papierwerk of geen voorwerpen rondslingeren of verrommeling oppervlakken. Het toestaan ​​van de vrije stroom van energie in uw huis zal helpen om uw stress niveaus laag als je voor te bereiden op de grote dag, en wordt georganiseerd voordat je baby komt zal een voordeel zijn wanneer de toegevoegde accessoires en een verhoogde activiteit vult uw huis.