Feiten Over Hik

Feiten Over Hik

Wanneer het middenrif raakt geïrriteerd, het reageert door schokken naar beneden, waardoor een persoon om onvrijwillig te zuigen in de lucht. Wanneer deze onverwachte lucht raakt het strottenhoofd, veroorzaakt het geluid dat we horen wel bekend als de hik. Hik zijn een van het lichaam van de meest vervelende reacties toch zijn er veel interessante feiten over hik die je misschien niet weet.

Populaire namen

Een hik wordt ook wel aangeduid als een middenrif spasme of singultus. In Oud Engels dagen, werd een hik een yox, hickot of hiccough genoemd.

Oorzaken

Hik kan worden veroorzaakt door vele dingen zoals het eten van kruidig ​​voedsel, eten of drinken te snel, stress of lachen te veel.

Langste Hiccup

De langste hik record is in handen van Charles Osborne van Anthon, Iowa die een hik pasvorm die duurde 1922-1990 meegemaakt.

Foetale Hik

Een zwangere vrouw kan ervaren vaak ritmische schokken in haar buik toen ze zwanger is. Dit gebeurt wanneer de foetus in haar buik krijgt de hik. Foetale hik werden voor het eerst opgemerkt op echografie in 1899.

Common Cures

Er zijn veel verschillende manieren om de hik genezen. Probeer het eten van een lepel droge kristalsuiker of honing, trek op je tong of slikken droog brood om de hik te verlichten. Als deze niet werken, probeer dan de ouderwetse kuren van je adem, het drinken van een glas water langzaam of hebben een vriend afschrikken.