Feiten over Geneeskrachtige Planten

Feiten over Geneeskrachtige Planten

Meer dan 40 procent van de voorgeschreven medicijnen bevatten plantaardige ingrediënten. Diezelfde ingrediënten kunnen vaak worden verkregen, en de daarmee gepaard gaande voordelen potentieel ontvangen, door de toegang tot hen uit de plant direct in de vorm van kruiden-supplementen, thee, plantaardige en neutroceuticals. Het gebruik van planten voor medicinale doeleinden dateert van duizenden jaren. Vandaag de dag, de National Park Service meldt dat meer dan 60 miljoen Amerikanen gebruiken kruidenmiddelen, met steeds meer artsen voorschrijven van medicinale planten en sommige verzekeringsmaatschappijen zelfs dekking van alternatieve therapieën die kruidengeneesmiddelen kunnen omvatten. Kruiden zoals valeriaan, echinacea, goldenseal en ginkgo hebben een veelgebruikt ingrediënt in de populaire gezondheid van de consument producten van thee tot verkoudheid geworden.

Geschiedenis

De geschiedenis van de fabriek geneeskunde in Noord-Amerika dateert van honderden tot duizenden jaren voor Columbus 'aankomst, toen First Nations mensen doorgegeven plantmedicijn wijsheid met betrekking tot bijna 3.000 inheemse planten door de generaties heen. De Cherokee, bijvoorbeeld, gebruikt bloodroot om hoest, blauw zilverkaars voor tandpijn en zilverkaars als een diureticum te verlichten. Documenten van de handel tussen het oude Babylon en Egypte toonde hen de handel mirre voor medicinale doeleinden rond 3000 voor Christus Beroemde Griekse, Romeinse en Arabische artsen uit de oudheid gedocumenteerd met behulp van medicinale planten, net als vroege Chinese monografieën en India's heilige hindoeïstische verzen.

Planten in de geneeskunde

De eerste antiseptica en koorts-verloopstukken kwam uit planten. Salicylzuur, het actieve ingrediënt in aspirine, kan worden gevonden in wilgenbast. De oorspronkelijke bron van het actieve bestanddeel in het geneesmiddel Taxol, gebruikt om tumoren te verminderen, is de Pacific taxusboom. Stephen O. Duke, een plant fysioloog met de USDA Agricultural Research Services, is het bestuderen van de jaarlijkse alsem als een mogelijke bescherming tegen malaria. Duke is ook het bestuderen van de effectiviteit Sint-Janskruid bij de bestrijding van depressie.

Markt en Teelt Feiten

Reformwinkels en andere dragers van voedingsproducten verkoopt nu meer dan 175 verschillende inheemse Noord-Amerikaanse planten voor medicinaal gebruik op de "niet-recept" markt, het maken van meer dan $ 3 miljard. Slechts 2 procent van de geschatte 250.000 soorten planten zijn scherm voor potentiële medicinale voordelen geweest. Het merendeel van de geneeskrachtige planten verzameld te koop in de markt worden geoogst in het wild als commerciële grootschalige teelt praktijken nog niet bestaan.

Voorzorgsmaatregelen

Niet genoeg klinische proeven met planten geneeskunde ondersteunen het gebruik ervan als een primaire medische interventie. Je moet altijd brengen elke medische zorg onder de aandacht van een arts voor de juiste medische behandeling en bespreken met uw arts uw interesse in het gebruik van medicinale planten om uw veiligheid en de effectiviteit van uw behandeling te waarborgen.