Feiten over dubbele diagnose Relapse Prevention

Feiten over dubbele diagnose Relapse Prevention

Dubbele diagnose gebeurt wanneer u zowel een drug of alcohol probleem en een psychische stoornis. Deze problemen treden tegelijk. Alcohol- of drugsproblemen hebben de neiging om te voorkomen met bepaalde psychische aandoeningen. Onder hen zijn persoonlijkheidsstoornissen, depressie, angststoornissen en schizofrenie. Revalidatie is moeilijk en een proces als recidief optreden. De beste kans om een ​​terugval te voorkomen is om de revalidatie te krijgen bij een verwerker die zich richt op u, hebben de juiste mentaliteit als je klaar bent, het werk om ervoor te zorgen dat u niet een terugval hebben, en hebben een support systeem dat u helpt als de verleiding tot recidief optreedt.

Dubbele Diagnose

Als u zowel een psychische aandoening en een alcohol of drugsprobleem, soms het mentale probleem komt vóór de verslaving probleem. Deze psychische aandoening brengt je soms aan drugs of alcohol te gebruiken, omdat het gebruik ervan maakt u zich beter voelt tijdelijk. Soms gebeurt het drugsmisbruik eerste. Drugs-en alcoholmisbruik kan leiden tot emotionele en mentale problemen na verloop van tijd.

Om beter te worden als je een dubbele diagnose, moet u de behandeling voor beide problemen te krijgen. Je moet gaan voor een periode van tijd, zonder het gebruik van alcohol of drugs als eerste. Na deze detoxificatie, moet u zowel de stof probleem en de geestelijke ziekte te rehabiliteren.

Rehabilitatie

Tijdens de revalidatie zult u geïntegreerde behandeling die verschillende dingen omvat ontvangen.
Revalidatie maakt je nadenken over waarom je drugs of alcohol gebruiken. U vindt deze vertrouwelijk te bespreken, zonder de angst voor eventuele negatieve gevolgen. U vindt de feiten over alcohol en drugs, hoe ze omgaan met uw geestelijke ziekte, en hoe de voorgeschreven medicatie zorgt ervoor dat u beter dan het gebruik van alcohol en drugs te voelen te leren.

Als onderdeel van de revalidatie kunt u deelnemen aan begeleid werk en andere diensten die u zal helpen bij uw herstel. U zult doelen die je ontwikkelt samen met speciaal opgeleide professionals. U en zij zullen beslissen over de stappen die u moet nemen om deze doelen te bereiken

Juiste Mindset

Wanneer u de eerste fase of revalidatie af te maken, ga je verder mentale consistentie nodig hebt om weg te blijven van drugs en alcohol. Je gaat leven lang begeleiding waarschijnlijk moeten. Je moet er naar streven om je geest gericht op wat er voor te houden, hebben innerlijke kracht en een positieve houding. Dit denken is de sleutel tot het vermijden van verslaving terugval.

Vermijd Relapse

Er zullen altijd verleidingen tot recidief. Uw reactie is wat belangrijk is. Zorg ervoor dat u uw medicatie in te nemen. Niet te missen afspraken met uw raadgevers. Het is een best te blijven waar je woont, tenzij deze omgeving heeft vele triggers voor u hervallen. Houd hetzelfde werk. Hangen met mensen die geen drugs of alcohol doen. De eerste paar maanden van het voorkomen van terugval in je eentje zijn het moeilijkst. Neem een ​​dag op een tijd en hebben een goede ondersteuning systeem.

Strong Support System

Om terugval te voorkomen na de revalidatie, hebben een sterke support systeem. Uw therapeut is een belangrijk onderdeel van uw support systeem. Uw steun systeem omvat mogelijk een aantal succesvolle leeftijdsgenoten. Leden van een zelfhulpgroep kan zijn van grote steun voor u. De keuze is aan jou. Uw gezin zal kunnen helpen houden u van relapsing als ze begrijpen uw ziekte en uw zorg. Hoe meer je familie begrijpt uw ​​problemen, hoe groter de kans u een duurzaam herstel te hebben. Uw familie dient te worden samengesteld en sympathiek, in plaats van bang of afkeurend.