Feiten over de Black Widow en de Brown kluizenaar

Feiten over de Black Widow en de Brown kluizenaar

Voor veel mensen is het noemen van spinnen stuurt koude rillingen over de rug van de wervelkolom. Wat erger is, is de reputatie van de bruine kluizenaar of zwarte weduwe. Deze twee soorten spinnen zijn giftig voor de mens, en daarom gezien als een geduchte bedreiging. Het is belangrijk om te begrijpen over deze spinnen, zodat zij in staat zijn om de waarheid te onderscheiden van de mythe, en om veilig te blijven.

Brown kluizenaar

De bruine kluizenaar spin doet zijn naam met zijn teruggetrokken karakter. Deze spinnen graag verstoppen in schuren, loodsen, stapels hout en rustige, donkere plaatsen in het huis waar ze ongestoord zal zijn. Deze spinnen gemiddeld ongeveer vijf-achtste van een inch groot, zijn geelbruin tot bruin, en hebben een duidelijke viool-vormig patroon op hun rug. Ze hebben ook zes ogen in vergelijking met de standaard acht met spinnen. De bruine kluizenaar is niet agressief van aard, en alleen bijt om zich te beschermen.

Black Widow

De zwarte weduwe spin verdiend zijn naam aan zijn dodelijke paringsdans, waar het weten om te doden en te eten zijn partner. Deze spinnen zijn de meest giftige spin in Noord-Amerika, maar alleen de vrouwelijke beten. Vrouwen hebben de karakteristieke rode zandloper vorm op hun rug. Deze spinnen zijn ook gevonden in kelders, houten palen en binnenshuis, maar zijn slechts ongeveer de grootte van een paperclip.

Bites

Een beet van een van deze spinnen is onaangenaam, maar is zelden dodelijk voor de mens. Kleine kinderen, ouderen of zieke mensen zijn degenen die het meeste risico op complicaties van dergelijke beten. Basis symptomen voor beide beet beginnen met een bleke, puistje-achtige centrum, omringd door roodheid. Red ringen, jeuk en huiduitslag of kunnen in de eerste 24 tot 48 uur, gevolgd door koorts, rillingen, misselijkheid, braken, spierpijn, ademhalingsproblemen en verhoogde bloeddruk. Na de eerste dag of twee, bruine kluizenaar beten beginnen te openen, het vormen van een zwerende laesie. Het is noodzakelijk in beide gevallen om een ​​medische behandeling zo snel mogelijk te krijgen.

Het voorkomen Bites

Spinnen zijn uitstekend in het verbergen, waardoor het noodzakelijk is om altijd te controleren items die zijn opgeslagen voor gebruik. Het beste is om handschoenen te dragen bij het werken met opgeslagen artikelen en werken rond houten palen, in loodsen of buiten. Dit zal het risico zoveel mogelijk te beperken. Kleding moet van de vloer worden gehouden, en als voorzorgsmaatregel moet kleren of schoenen worden geschud voordat het dragen van hen. Controleer ook bedden grondig voordat kruipen onder de dekens, zodat er geen wind met ongewenste stapelbed mates.

Mythen

Veel onwaarheden bestaan ​​over deze giftige spinnen, en ze niet voldoen aan hun slechte reputatie, volgens wetenschappelijk onderzoeker Rick Vetter van de Universiteit van Californië. Vetter beweert dat de meeste beten zijn verkeerde diagnose gesteld, dat geen mens ooit is overleden aan een bruine kluizenaar beet, en slechts acht mensen ooit zijn gestorven aan een zwarte weduwe beet.

Een andere mythe over het gebruik van pesticiden om zich te ontdoen van deze spinnen kon eigenlijk een groter risico dan co-existeren met hen vormen. Er is geen bewezen, langdurige manier om zich te ontdoen van deze spinnen. Veel pesticiden kan giftig zijn voor mens en dier, en herhaald gebruik kan eigenlijk chemisch resistent spinnen maken.