Feiten op Kre-Alkalyn

Kre-Alkalyn is een voedingssupplement vergelijkbaar met creatine poeder. Het wordt gebruikt door atleten en geïnteresseerden opbouw van spieren, spierkracht of functionele sterkte. Kre-Alkalyn is ontworpen om het lichaam en spiergroei stimuleren. Als poeder supplement, kan het worden toegevoegd aan voedsel of drank. Anekdotisch bewijs suggereert dat veel sporters de voorkeur geven Kre-Alkalyn creatine vanwege een hogere pH-waarde en minder bijwerkingen.

Voedingsstoffen

De precieze component van Kre-Alkalyn afhankelijk van de leverancier en de blend. Typisch deze vitamines A, B, C, D, E en K. Pet vitaminen, eiwitten en creatine, en mangaan kunnen ook worden opgenomen in de Kre-Alkalyn verbinding. Vóór de aankoop van een supplement, moet u de specifieke voedingsstoffen in de Kre-Alkalyn mengsel herzien.

Dosering

Alvorens te beginnen met Kre-Alkalyn, moet u overleggen met een arts om de dosering te bevestigen. Typisch, is het het beste om te beginnen met kleinere doses, zodat je lichaam gebruikt om het supplement kan worden. U kunt de dosering geleidelijk verhogen, tot aan het niveau aanbevolen op de verpakking, als uw lichaam zich aanpast.

Ingrediënten

Terwijl de ingrediënten verschillen per leverancier, de meeste Kre-Alkalyn poeders hebben een aantal gemeenschappelijke ingrediënten. Deze omvatten olijfblad, visolie, cafeïne, gemberwortel, herten gewei fluweel, appelazijn en arginine eythyl. De specifieke hoeveelheid van elk bestanddeel kan verschillen. Bovendien kunnen kunstmatige smaakstoffen toegevoegd.

Toepassingen en voordelen van Kre-Alkalyn

Mensen die Kre-Alkalyn gebruiken geloven het supplement kan helpen bij het opbouwen van spiermassa en het verhogen van functionele kracht. Kre-Alkalyn kan ook helpen bij functies van het immuunsysteem en helpen het spierweefsel te behouden tijdens het verouderingsproces. Deze argumenten werden niet getest door de FDA.

Bijwerkingen van Kre-Alkalyn

Vanwege een gebrek aan klinische proeven, de exacte bijwerkingen van Kre-Alkalyn onbekend. Voorzien van online rapportages op supplement review sites anekdotisch bewijs suggereert zijn er weinig of geen negatieve bijwerkingen geassocieerd met Kre-Alkalyn. Het blijkt dat minder negatieve bijwerkingen gerapporteerd met Kre-Alkalyn vergelijking met de vergelijkbare creatine supplement.