Federale Nursing Home Regulations

Federale Nursing Home Regulations

In 1987 geslaagd voor het Amerikaanse Congres de Omnibus Budget Reconciliation Act van 1987, die bekend staat als de Nursing Home Reform Act. Dit werd veroorzaakt door de mishandeling en verwaarlozing die zo vaak in verpleeghuizen in het hele land was geworden. De wet verklaard dat alle verpleeghuizen ontvangen van Medicare en Medicaid-programma's moeten voldoen aan de federale regelgeving.

Staffing Regulations

Een deel van de vroegere verwaarlozing was te wijten aan een tekort aan personeel om de patiënten goed te helpen met reguliere taken zoals eten, badkamer klusjes en wandelen. De nieuwe regelgeving vereist dat elk verpleeghuis voldoende moeten worden bemand met getrainde verplegend personeel om adequaat toezicht en hulp te bieden aan alle patiënten voor alle functies in hun leven inclusief eten, zwemmen en wandelen.

Juiste Assessments

De regelgeving vereist dat bij de toelating, moeten alle verpleeghuizen efficiënte evaluaties van elke patiënt met betrekking tot hun functionele capaciteiten te voeren. Zodra dit is geanalyseerd, een passend zorgplan is om uit te stellen die goed zal een overzicht van de zorg die nodig zijn voor taken zoals eten, zwemmen en wandelen.

Bijgewerkt Records

Verpleeghuizen zijn om volledige en bijgewerkte administratie van de gezondheidstoestand met inbegrip van fysieke en mentale capaciteiten van elke patiënt te behouden en de zorg die zij hebben ontvangen en zal ontvangen. Deze gegevens moeten volledig en regelmatig bijgewerkt met alle medische informatie en een verslag van de zorg gegeven over voeding, verzorging, persoonlijke mondhygiëne en gezichtsvermogen en gehoor capaciteiten zijn. Deze gegevens zijn toegankelijk voor alle medisch personeel en om de familie te zijn.