Federal Register Rules & Regulations voor orgaandonatie

Federal Register Rules & Regulations voor orgaandonatie

In 1869, artsen voerde de eerste transplantatie, een huidtransplantatie. Sinds die tijd hebben transplantatie operaties gevorderd van hoornvliezen aan nieren om de longen te harten. Elke persoon boven de leeftijd van 18 heeft nu de mogelijkheid om te doneren sommige of alle van zijn interne organen aan de wetenschap en de geneeskunde. Het Congres heeft een aantal wetten met de donatie en de bewaring van organen van zowel levende en overleden donoren reguleren doorgegeven. Congres houdt record van zijn gepasseerd handelingen in het Federal Register.

Uniforme Wet Anatomische Gift

In 1968 keurde het Congres de Uniforme Anatomische Gift Act welke termen stelt voor donatie van alle of een deel van een menselijk lichaam na de dood. Zij stelt dat mensen boven de leeftijd van 18 zijn bevoegd om te registreren als orgaandonor. Als een persoon sterft zonder verbieden dat haar organen worden gedoneerd, een echtgenoot, ouder, volwassen kind, volwassen broer of voogd kan de overledene organen te doneren. De wet regelt ook welke organisaties de organen kan ontvangen. Deze omvatten ziekenhuizen of individuele chirurgen, medische of tandheelkundige scholen, een orgel bank voor medisch onderzoek of een individuele behoefte aan een transplantatie.

National Organ Transplant Act

De Nationale Orgaantransplantatie Act, aangenomen in 1984, stelt de Organ Procurement and Transplantation Network (OPTN). Het netwerk bestaat uit het ziekenhuis beheerders en personeel, artsen en vertegenwoordigers van de overheid. Het is gemaakt om aspirant-donors gezondheidsnormen te identificeren, het verkrijgen van de organen en voor de aanschaf van hen. De organisatie is verantwoordelijk voor het opzetten van een systeem om de organen te distribueren naar patiënten in transplantatiecentra. De OPTN is een non-profit agentschap. De wet bevat ook een sectie verbiedt elk orgaan verkopen die interstatelijke handel beïnvloeden.

Orgaandonatie en Recovery Wet Verbetering

De Orgaandonatie Recovery and Improvement Act (Odria) werd in 2004 aangenomen Het is de bedoeling om te helpen verspreiden het woord over de noodzaak van orgaandonatie en voorziet in federale regering programma's aan het publiek over donatie te onderwijzen. Staten komen in aanmerking voor overheidssubsidies ontvangen als zij instemmen met programma's voor een grotere donatie bewustzijn uit te voeren. Ziekenhuizen kunnen ook subsidie ​​ontvangen van de overheid, indien zij orgaantransplantatie's op te stellen.

Transplant Center Vereisten voor levende donoren

In maart van 2007, Medicare vestigde een definitieve lijst van reglementen voor transplantatie centra. Het is erg lang, maar in een notendop, het vereist dat levende donoren worden gegeven juiste medische en psychiatrische onderzoeken en dat het transplantatiecentrum volledig documenteert medische resultaten van de donor. Het transplantatiecentrum moet ervoor zorgen dat de donatie niet gevaarlijk voor de gezondheid van de levende donor zal zijn. Ten minste twee licentie professionals moeten bevestigen dat de bloedgroepen van zowel de levende donor en de transplantatie ontvanger zijn bijpassende of compatibel. Transplantatiecentra moeten follow-up met de levende donor na de operatie.