FDA godkendt Kolon Rensning

Internetsider og alternativ medicin bøger og blade har fremmet begrebet kolon rengøring som en måde at befri kroppen af ​​toksiner og fremme sundhed. Den amerikanske Food and Drug Administration, som fører tilsyn med, anmeldelser og godkender alle medicinske og helseprodukter i USA, ikke har godkendt nogen colon kunstvanding maskine eller system. Der er dog FDA-godkendte metoder til at rense tyktarmen. Forståelse FDA-godkendte kolon rengøring metoder indebærer at få en klar forståelse af de ting, du skal overveje, om disse produkter.

Ingen beviser, ingen godkendelse

The American Cancer Society revideret praksis af kolon rengøring som en del af sin patientuddannelse modul til behandling beslutninger. ACS fandt, at selv om mange udøvere af kolon rengøring foreslog procedure hjalp kroppen med at bekæmpe kræft ved at fjerne giftstoffer, denne påstand var ubegrundet. QuackWatch, en vagthund organisation, der fokuserer på falske sundhedsanprisninger, rapporterer, at FDA anser colon vandingssystemer en klasse III medicinsk udstyr, som beslutningstagere ikke kan markedsføre til patienter til rutinemæssig brug. Den eneste FDA-godkendte brug for kolon rengøringsmaskiner er på hospitaler som en del af medicinsk indikation kolon rengøring, som f.eks før en barium x-ray eller en endoskopisk procedure.

Godkendte metoder

Aktuelle godkendte kolon rensemetoder er begrænset til medicinsk brug for kolon rengøring før specifikke medicinske procedurer. For disse anvendelser har FDA godkendte lægemidler kaldet PEG elektrolyt løsninger, såsom CoLyte. Med PEG elektrolyt løsninger, patienterne opløse smag packs og aktive ingredienser i vand for at lave fire liter løsning, så drik hele dosis i løbet af flere timer. De stoffer forårsage fordøjelseskanalen at tømme helt.

Andre godkendte metoder til kolon rengøring er lavementer og afføringsmidler, som er tilgængelige i håndkøb i de fleste kiosker. Lavementer bruger kun omkring en kvart af vand for at hjælpe med lejlighedsvis rengøring eller behandling af forstoppelse - og selv da, lavementer ren kun endetarmen, ikke tyktarmen, og ikke har modtaget godkendelse til rutine eller hverdagsbrug. Afføringsmidler hjælpe med at stimulere afføring for patienter, der lider af forstoppelse. Ligesom lavementer, men de har ikke fået godkendelse til daglig brug, og de ikke grundigt rense kolon.