Fat Fighting Foods

Fat Fighting Foods

Afvallen hoeft niet te betekenen ontnemen jezelf van bepaalde voedingsmiddelen of drastisch verminderen van uw calorie-inname. Je hoeft alleen de soorten voedsel dat je eet te kijken. Er zijn voedingsmiddelen die daadwerkelijk kan profiteren van uw gewichtsverlies en helpen vet te bestrijden. Deze voedingsmiddelen zal u vullen, vermijd vette aanwinst en het stimuleren van uw stofwisseling.

Hot Peppers

Kruidige voedingsmiddelen zoals habaneros, Cayennes en jalapenos bevatten capsaïcine. Capsaïcine geeft deze voedingsmiddelen hun warmte. Wanneer gegeten, deze chemische stof versnelt de hartslag en verhoogt je stofwisseling, zodat je calorieën uit vet te verbranden. Het werkt gedurende drie uur na consumptie. Als je op een dieet, kan calorieën en voedsel beperkingen vertragen uw stofwisseling. Het eten van een pittige snack kan je metabolisme versnellen juiste back-up.

Turkije

Van alle dierlijke eiwitbronnen, kalkoen heeft de minste hoeveelheid calorieën per ounce. Turkije bevat ook leucine, een aminozuur dat spierweefsel behouden wanneer u het verliezen van gewicht. Spierweefsel helpt bij vetverbranding. Hoe meer spieren je hebt, hoe meer vet je verbrandt. Turkije en dierlijke eiwitbronnen in het algemeen vereisen uw lichaam om meer energie te gebruiken om hen te verteren in vergelijking met vet en koolhydraten. Daarom is vol voor een langere tijd voel je en je meer calorieën te verbranden.

Volkoren granen en melk

Het eten van volkoren ontbijtgranen met melk voor het ontbijt is een goed begin van de dag. Een kom havermout, bijvoorbeeld, verteert langzaam in je maag en dus niet uw insuline niveaus spike. Het eten van voedsel zoals bagels en muffins zal ertoe leiden dat uw insuline niveaus naar spike en je lichaam zal beginnen met het opslaan van vet als je stofwisseling vertraagt. Melk bevat het mineraal calcium die helpt je lichaam vet te verbranden efficiënter. Volgens het tijdschrift Health Women's, een gebrek aan calcium in je voeding leidt tot de afgifte van het hormoon calcitriol, die de opslag van vet stimuleert.

Noten en vis

Amandelen en walnoten kunt u tevreden te stellen als je hunkert naar een snack zonder saboteren uw dieet. Amandelen bevatten alfa-linoleenzuur, dat versnelt het metabolisme van vet. Walnoten bevatten omega-3-vetzuren, net als vis zoals zalm, tonijn en sardines. Omega-3-vetzuren te voorkomen honger en positief beïnvloeden leptine in je lichaam. Leptine is een hormoon dat bepaalt of voedsel wordt verbrand of opgeslagen als vet.