Fast gratis manieren om zich te ontdoen van zure reflux

Fast gratis manieren om zich te ontdoen van zure reflux

Er zijn tal van snelle en gratis manieren om zich te ontdoen van zure reflux en de pijn die gepaard gaat met deze aandoening. Becoming-reflux vrij zullen sommige veranderingen in levensstijl nodig heeft, maar ze zijn gezonde veranderingen die het nastreven waard zijn en zal helpen bij het verbeteren van uw algehele gezondheid.

Volg een New Sleep Routine

Begin met het heffen van het hoofd van het bed zodat de kop boven de borst en buik. Als u verhogen het hoofd van het bed 4-6 centimeter hoger dan de voet van het bed het zal helpen voorkomen dat die late aanvallen van zure reflux die zo pijnlijk zijn. Je moet ook uit te snijden midnight snacks. In feite moet je niet binnen twee uur na het liggen voor de avond, om een ​​optimaal resultaat te ervaren eten.

Verander Attitude over Eten

De meeste mensen eten twee of drie grote maaltijden per dag. Veel mensen te veel eten bij deze maaltijden. Het probleem is het lichaam niet in staat om goed te verteren en verwerken van al dit voedsel voor de meeste mensen noemen het een dag. In plaats daarvan eet vier of vijf kleinere maaltijden gedurende de dag. In deze maaltijden, vermijd voedsel dat vet, gasvorming of algemeen bekend om uw zure reflux irriteren zijn. Andere dingen die je wilt verwijderen uit uw dieet zijn frisdrank, koffie, thee, zure voedingsmiddelen en vele specerijen die vaak worden toegevoegd aan levensmiddelen voor een extra kick.

Get on Your Feet

In aanvulling op het eten goed en het wijzigen van uw slaap routine, zult u ook wilt bewegen na het diner krijgen. Je hoeft niet naar de sportschool te gaan, maar het nemen van een wandeling door de buurt na een avond maaltijd kan veel goed doen. Het zal stress te verlichten, helpen vestigen uw diner, en vul de tijd tussen diner en bed die anders zouden kunnen worden besteed in uw favoriete fauteuil.

Vind een nieuwe gewoonte

Stoppen met roken, stoppen met drinken en op te geven cafeïne. Elk van deze gewoonten kan bijdragen aan de ernst van reflux. Geven ze op en stoppen met cold turkey zou pijnlijk zijn op het eerste, maar de voordelen zijn de moeite waard zijn. Vind gezondere gewoonten zoals lichaamsbeweging, koken licht of tuinieren.