Fare for Pulserende Magnetterapi

Ifølge National Center for Alternativ og komplementær medicin (NCAAM), har magneter været brugt i mange århundreder til behandling af smerter. Også den NCAAM siger, at en undersøgelse 1999 viser, at 18 procent af patienter, der lider af leddegigt, slidgigt eller fibromyalgi brugt magnetisk terapi som en del af deres behandling, selv om den amerikanske Food and Drug Administration ikke har godkendt magnetiske behandlinger. Forstå, hvordan pulserende elektromagnetiske terapi virker, samt dens mulige farer og bivirkninger, kan hjælpe dig med at afgøre, om denne behandling er det rigtige for dig.

Identifikation

Bruges i alternativ medicin behandlingsformer at lindre smerter, magneter producere en type energi, som kaldes et magnetfelt. Fordi magneter besidder polaritet, magneten stærkeste tiltrækningskraft er ved sine modstående ender, der normalt kaldes nord og syd poler. Magneter kommer i forskellige styrker eller Gauss (G). Ifølge nccam, magneter, der anvendes til behandling af smerte er generelt mellem 300 og 5.000 G.

Under pulserende magnetisk terapi, er et magnetfelt skabes, når den elektriske strøm er slukket, og på hurtigt.

Farerne

Det NCAAM siger, at magneter, herunder puls magneter, er generelt anses for sikre og bivirkninger for magnetisk terapi er sjældne. Nogle mennesker lægger mærke til, selv om, at de oplever rødme eller blå mærker, hvor magneten anvendes.

NCAAM siger, at pulserende magnetisk terapi kan vise sig at være farlige for visse grupper af mennesker, dog. Magnet terapi bør ikke anvendes af gravide kvinder, da virkningerne på fostret ikke er kendt. Desuden bør dem, der bruger enheder, såsom en pacemaker, defibrillator eller en insulinpumpe undgå produkter, fordi magnet terapi kan forstyrre de magnetisk styrede funktioner i disse enheder. Også kunne dem, der bruger en medicin, der er leveret gennem et plaster opleve negative effekter fra puls elektromagnetisk terapi. Magneter påvirker blod dilatation, hvilket kan påvirke leveringen af ​​medikamenter.

Mulige fordele

Producenter af pulserende magnetisk terapi hævder, at det hjælper med at lindre smerter, forbedre sove funktion og genoprette og afbalancere sund vækst og funktion celle. Pulserende magnetisk terapi kan påvirke, hvordan nerve celler reagerer på smerte og kan ændre hjernens opfattelse af smerte. Også, fordi blodet indeholder jern, nogle producenter sige, at magneter kan fungere som ledere, øge blodgennemstrømningen og levere flere næringsstoffer og ilt til kroppen.

Teorier / Spekulation

Det nccam siger, at forskning om effekten af ​​pulserende magnetisk terapi og andre typer af magnet terapi har været blandet i sine konklusioner. Nccam siger, at samlet nogle undersøgelser er blevet gjort for at vise, at magneter kan være nyttige i at reducere smerte; dog er forskellen ikke været betydelige nok til at udgøre en udbredt brugt af magnetisk terapi.

På den anden side, resultater fra afdelingen for anæstesiologi og smerte medicin ved Seoul National University College of Medicine i Korea tyder på, at smertelindring fra pulserende elektromagnetisk terapi kan være betydelige, og forskerne anbefaler brugen til forvaltning af kroniske lændesmerter . I deres undersøgelse, 17 deltagere fik pulserende magnetisk terapi og 19 fik placebo. Efter tre uger dem, der modtog behandling hævdede højere niveauer af smertelindring, at de, der ikke gjorde.

Overvejelser

Fordi pulserende magnetisk terapi kan forårsage interaktioner med andre lægemidler, altid diskutere dens brug med din sundhedspleje udbyder, så han eller hun kan hjælpe med at koordinere din pleje.

Også, siger nccam at magnetiske fordele terapi ofte ses hurtigt, så sørg for at købe en magnet med en 30-dages garanti, så hvis du ikke mærke nogen fordel eller hvis du oplever bivirkninger, kan du returnere produktet til en refusion.