Fødevarer Velegnet til stemmebåndene

Når man overvejer hvad man skal spise og drikke for at hjælpe dine stemmebånd, er det en sikker satsning, vil du se en længere liste over fødevarer, som du faktisk bør undgå. Alligevel er der visse fødevarer, der vil holde din hals og stemmebånd sund. Så vidt væsker gå, vand er betragtes som meget godt for din hals og stemmebånd, mens mælk er counter produktive.

Fuldkorn

Fuldkornsprodukter indeholder vitamin A, C og E, og disse særlige næringsstoffer hjælpe dine stemmebånd. De næringsstoffer hjælpe med at reparere noget mindre skader på stemmebåndene samt styrke dem mod skader. A-vitamin hjælper celler regenerere, mens C-vitamin hjælper med at forbedre immun funktioner i kroppen, hvilket gør det lettere at bekæmpe infektioner som en halsbetændelse. E-vitamin er en antioxidant, der beskytter cellemembraner og øger kroppens immunsystem.

Kylling, fisk og mandler

Kylling, fisk og mandler alle tjener som højt proteinindhold fødevarer, der vil brændstof din krop og holde dine stemmebånd fungerer godt. Disse fødevarer er gode for stemmebåndene, så længe de ikke er tjent med tunge krydderier. Spicy fødevarer vil øge syre i maven, og at syre kan stige op gennem spiserøret og beskadige stemmebåndene.

Frugt og grønt

Frugter, såsom æbler, er gode for stemmebånd, fordi de er højt proteinindhold samt vitamin A og C. Gul grøntsager er også godt for stemmebåndene. Grønne grøntsager bør undgås, når forberedelserne til en tale eller en ydelse, som de kan få dig til bloat og blive brus.

Honning

Honning er godt for halsen, fordi stoffet indeholder naturlige antibiotiske egenskaber, der vil holde stemmebånd sundere. Nogle mennesker tror, ​​te med honning er godt for stemmebånd, men for maksimal effektivitet, undgå te, da koffein i te blade vil medføre stemmebånd til at snøre.