Eye Tracking Problemen

Gezichtsvermogen is zo duidelijk als de mogelijkheid om een ​​object duidelijk te zien. Visie gaat verder dan het gezichtsvermogen, en is het best omschreven als het begrip van wat er wordt gezien. Vision biedt de mogelijkheid om in te nemen en verwerken alle visuele informatie en het verkrijgen van een betekenis van het. Omdat visie wordt geleerd, zoals lopen en praten, wordt het beschouwd als trainbaar. Er zijn verschillende vormen van eye tracking problemen.

Convergentie insufficiëntie

Convergentie insufficiëntie betekent dat de ogen niet naar binnen nauwkeurig schakelen bij het scherpstellen op een nabijgelegen object. Bij het lezen of kijken naar een nauwe object, moet de ogen bij elkaar komen om zich te concentreren. Dit binoculair zicht resulteert in een enkel cijfer wordt gezien. Met convergentie insufficiëntie, kan een persoon niet bewegen de ogen naar binnen om normaal te richten. Oudere kinderen en tieners zijn meestal gediagnosticeerd met convergentie insufficiëntie. Vaak zijn ouders verwarren deze voorwaarde voor een leerstoornis, omdat het produceert leesproblemen. Normaal gesproken worden leerstoornissen niet veroorzaakt door convergentie insufficiëntie. Veel voorkomende symptomen geassocieerd met convergentie insufficiëntie zijn: hoofdpijn, vermoeide ogen, moeite met lezen, dubbel zien, slaperigheid, een trekkende gevoel rond de ogen, moeite met concentreren en loensen, en sluiten of wrijven één oog.

Esophoria

Esophoria is een extra-oculaire spier discrepantie waarin beide ogen open zijn en elke punten precies op de afgesproken doelstelling. Wanneer één overdekt, dat oog draait naar binnen. Esophoria wordt ook wel over-convergentie.

Esotropie

Esotropie treedt op wanneer de ogen open en één van hen naar binnen keert. Het kan constant of intermitterend zijn. Elke categorie van esotropia vraagt ​​om een ​​eigen behandeling of therapie. Aangeboren esotropia betekent vanaf de geboorte. Tijdens de eerste drie maanden van het leven ogen de meeste baby's 'langzaam in een meer betrouwbare uitlijning komen als synchronisatie ontwikkelt. Infantiele esoptropia treedt op wanneer een baby maakt gebruik van het rechter oog naar kijk naar links en het linker oog te kijken naar rechts. Accomodative esotropia wordt meestal opgemerkt rond de leeftijd van 2; betekent overmatig naar binnen draaien van het oog.

Exophoria

Exophoria optreden in een oog of beide neiging naar buiten drijven; Het is een vorm van strabismus. Wanneer beide ogen open zijn zullen ze nauwkeurig richten op het afgesproken doel, maar als een oog bedekt is het andere zal naar buiten draaien. Exophoria wordt ook wel onder-convergentie. Het wordt meestal veroorzaakt door zenuw-, spier- of aangeboren problemen of mechanische afwijkingen. Exophoria komt vaak in de kindertijd en kinderschoenen en kan toenemen met de leeftijd.

Exotropia

Exotropia is een spier aandoening waarbij één oog draait naar buiten wanneer beide ogen zijn open. Als de uiterlijke beurt optreedt 100 procent van de tijd wordt het constant heet, anders wordt het intermitterende genoemd. Gekruiste diplopie, of dubbel zien, wordt vaak ervaren door mensen die exotropia hebben. Soorten exotropia omvatten zintuiglijke exotropia, infantiele exotropia en essentiële exotropia.