Eye Tests voor leesbril

Eye Tests voor leesbril

Optometristen en oogartsen controleer je in de buurt van visie met een aantal standaard oogonderzoek. Het examen voor de leesbril duurt slechts ongeveer een half uur tot een uur. Als u een in de buurt van correctie nodig hebben, wanneer de test is voltooid zal u een schriftelijke recept voor een bril die u zullen helpen beter te zien met kleine lettertjes en fijne details hebben.

Verziendheid

Leesbril corrigeren dichtbij zien. De meeste mensen beginnen met het dragen van een leesbril rond de leeftijd van 40 tot 45 jaar, de tijd dat je ogen beginnen om een ​​deel van het vermogen verliezen om dichtbij scherp te zien als gevolg van de verharding van de lens in het oog. Dit heet presbyopie, en is anders dan de afstand correctie (voor bijziendheid) of dichter-afstand correctie (voor verziendheid).

Presbyopie betekent letterlijk 'oude visie. " Het is geen ziekte, maar een deel van het normale verouderingsproces. Je kunt ver vooruit kijken, niet in staat om dingen in de buurt, of bijziend, niet in staat om ver weg te zien te zien, en nog een lezen recept met ofwel type probleem nodig. Sommige mensen met presbyopie mag alleen een bril nodig om te lezen of dichtbij werk, met slechts geringe of geen correctie van de afstand.

Tentamen

Tijdens uw visie examen, zal uw arts verschillende testen doen. Zelfs als je gewoon een leesbril nodig, zal uw arts uw zicht in de verte op met de grafiek op de muur, genaamd de grafiek Snellen. Bij elke test, zal de arts heb je één van je ogen, en dan de andere te dekken, en vraag je naar de verste lijn naar beneden te lezen op de grafiek dat is duidelijk. De arts zal dan gebruik maken van een buurt Vision Card Reading, die je in je hand houdt. The Near Vision Card Reading is meestal opgebouwd uit rijen van getallen die kleiner en kleiner naar beneden de kaart te krijgen. Zoals u elk oog te dekken, zal u gevraagd worden om de duidelijkste lijn van de nummers te lezen, meestal vanaf de linkerkant van de kaart naar rechts.

De arts zal merken hoe ver je kunt duidelijk lezen onderaan de kaart, en neem uw eerste screening. Dan zult u worden getest met een instrument genaamd een phoropter, die is in de voorkant van je ogen en laat je een serie lens keuzes. De arts zal u vragen welke van de twee lenzen in elke keuze ziet er helderder, het maken van een definitieve vaststelling van uw lezing correctie.

Bifocale

Als je begint om dingen verder uit te houden, op armlengte afstand, om te lezen, dan is het waarschijnlijk tijd voor u om te worden gecontroleerd op een voorschrift voor een leesbril. Als u al een bril voor afstand, zal een lezing examen een bifocale recept opleveren.

Het onderste gedeelte van de bifocale wordt meestal geschreven als ADD op het papier recept. Als u niet dragen elk type van afstand correctie, zal de arts soms schrijven PLANO voor het bovenste deel van het recept, en de sterkte van uw leesbril in de bodem, ADD, sectie. U kunt de hele lens in je bril om uw lezing recept dragen. Leesbril hebben meestal een correctie kracht vanaf 1,00 en ga stappen van +.25 of +.50.

Jaarlijkse Checkup

De meeste artsen raden om één of twee jaar een oogonderzoek. De tests gedaan tijdens een oogheelkundig examen controleren meer dan alleen uw recept. De arts zoekt oogziekten zoals glaucoom, en ook controleert andere gezondheidsproblemen die zichtbaar is door te kijken in de ogen, zoals hypertensie en diabetes.

Overwegingen

Veel afdeling en drogisterijen verkopen nu een leesbril op sterkte-power lenzen. Terwijl je een paar die goed werkt voor u kunnen vinden, zal het recept niet zo nauwkeurig voor uw specifiek geval als in een bril gekocht via het kantoor van een dokter, optische ketting of lab.