Eye Surgery Procedures

Oogchirurgie kan electieve of noodzakelijk zijn. U kunt moe van het dragen van contactlenzen of bril te zijn en wilt u uw visie te corrigeren permanent. Of je kan het nodig zijn andere oog operaties als u lijdt aan glaucoom of staar. Voordat een operatie, bespreek de risico's en voordelen zorgvuldig met uw chirurg, alsook alle preoperatieve eisen en post-operatieve procedures herstel.

Cataract Surgery

Een cataract bestaat wanneer de lens van het oog troebel wordt. Als cataract aantasting uw visie matig of ernstig, kunt u ervoor kiezen om chirurgische opties te bespreken met uw oogarts. Een chirurg kan natuurlijke lens van het oog te verwijderen en te vervangen door een permanente intraoculaire lens implant. Om te herstellen van deze operatie, moet u oogdruppels gebruikt die meerdere keren per dag, evenals het dragen van een beschermende pleister op je oog.

Glaucoom chirurgie

Glaucoom is een oogziekte die kan leiden tot eventuele blindheid door beschadiging van de oogzenuw. Als medicijnen niet voldoende om de druk in het oog te verlagen, kan een chirurg raden aan laserchirurgie kleine littekens in drainagesysteem van het oog te maken. Hierdoor wordt de afvoer van fluïdum te verhogen van het oog. De chirurg kan ook aan verfijning microchirurgie een extra afvoergat voor het oog maken.

LASIK

LASIK (laser-assisted in situ keratomileusis) is uitgegroeid tot een populaire procedure om myopie of bijziendheid te corrigeren. Chirurgen die LASIK vernieuwing van het hoornvlies met behulp van een laserstraal om te helpen het oog richten beter. U kan zich milde ongemak voor een dag na LASIK chirurgie. Patiënten kunnen ook bijwerkingen zoals droge ogen, astigmatisme, een schittering of nevel, infectie, littekens of verlies van het gezichtsvermogen ervaart.

PRK

PRK (fotorefractief keratectomie) is ontworpen voor de behandeling van milde tot matige bijziendheid. De chirurg gebruikt een laser om het hoornvlies door het verwijderen van kleine stukjes weefsel. Voor de nauwkeurigheid, een computer kaarten het oog naar gebieden waar weefsel kan worden hervormd lokaliseren. Patiënten kunnen last krijgen voor enkele weken na de procedure, want het zal de tijd om te genezen. Patiënten kunnen ook merken een schittering of nevel, met name rond lichtbronnen.

ALK

Patiënten met verziendheid of ernstige bijziendheid kan ALK (geautomatiseerde lamellaire kerotoplasty) chirurgie te hebben. Voor bijziendheid, zal de chirurg een flap dwars door het hoornvlies, verwijderen van een stukje weefsel en vervang de klep. Dit resulteert in verminderde breking omdat het hoornvlies wordt platter. Voor patiënten met verziendheid wordt een flap ook, maar met een diepere insnijding, die het hoornvlies veroorzaakt uitstulping. Deze bolling corrigeert verziendheid. Mogelijke bijwerkingen van ALK zijn infectie, verlies van gezichtsvermogen, verblinding, littekens en astigmatisme.