Eye övningar för att hjälpa Focus

Från och med 2009, American Academy of Ophthalmology och den amerikanska Optometric Association oense om effektiviteten i vision terapi, som inkluderar öga övningar, vid behandling av synrubbningar. Medan AAO är avskräcks främst eftersom kontrollerade kliniska studier saknas, är AOA: s ståndpunkt att aktuell forskning och anekdotiska bevis visar tillräckliga bevis för att visionen terapi är effektiv vid behandling av synfel, inklusive fokus problem. Andra studier visar yoga minskar visuell stam i de med datorseende syndrom och även progressiv myopi. Tillgängliga uppgifter tyder på ögat övningar är fördelaktiga för ögat hälsa, och kan visa sig vara framgångsrik i att förbättra synen.

Förbättra Vision med Magic Eye

Boken, "Magic Eye Beyond 3D: Förbättra din vision," en samling av stereogram, en tredimensionell bild gömda i en tvådimensionell bild som endast kan ses när båda ögonen arbetar tillsammans som ett fokuserat lag. Dess författare, optiker Marc Grossman, använder Magic Eye bilder i hans vision terapi program för att hjälpa människor att förbättra sin syn. Enligt Grossman, våra ögon är olämpliga för de visuella krav vi ställer på dem i dag, särskilt med tillkomsten av teknik. De ciliära musklerna ihop linsen i ögat att fokusera på nära objekt som datorskärmen, och om de dras åt för länge kan det bli svårare för dem att slappna av, vilket är nödvändigt för att se långt. Den AOA uppger att en stor mängd nära arbetet regelbundet ökar risken för närsynthet eller myopi (se Resurs 1).

En av Grossman övningar för att förbättra närsynthet innebär att ta bort dina glasögon, hitta ett tredimensionellt objekt i fjärran som är lite suddiga, och fokusera på det. Därefter tittar på Magic Eye bilder. Han hänvisar till bilderna i sin bok som kan förhandsgranskas på nätet (se referens 2). Gör en sökning på Internet för "magiska ögat image" också avslöjar flera bilder tillgängliga gratis online. När du har tittat på bilderna i ca 10 minuter, möjligen se den dolda 3D-bild, tillbaka blicken till samma tredimensionella objekt du tittat på tidigare. Är det verkar klarare?

En annan Fokuserings Motion

Jane Kabarguina, författare till "How to Return Skönhet och Clear Vision Tillbaka till dina ögon," dramatiskt förbättrat sin vision genom ögat övningar. Forskar flera tekniker, såsom EU, ryska, japanska (akupressur), och indiska (yoga), hon kombinerat det bästa av varje skola i ett system. Hon betonar att ögonavslappningsövningar är oerhört viktigt att se till muskler är i bästa möjliga skick innan, under och efter träning.

Kabarguina bok kan också förhandsgranskas på nätet (se referens 3). Ett exempel på hennes fokus övningar inleds genom att täcka ena ögat, att välja ett objekt rakt fram och ett par meter bort, och fokusera på det. Ändra ditt fokus till spetsen på näsan och sedan tillbaka igen till långt objektet. Alla de objekt som du fokuserar på måste vara på samma linje. Upprepa 8-10 gånger. Täck andra ögat och upprepa.