Eye Oefeningen voor ogen die naar binnen te keren

De conditie van de ogen die naar binnen draaien is bekend als scheelzien. De aandoening is ook bekend als een "lui oog" of kan ook worden aangeduid als een zwervende oog of cross ogen. Dit naar binnen keren van één of beide ogen kan incidenteel of constant zijn. Het kan op een aantal wijzen worden behandeld om zicht te corrigeren en opnieuw zelfvertrouwen die gediagnosticeerd met het. In sommige gevallen, kan een operatie nodig zijn, maar oog oefeningen kunnen helpen verhelpen aandoening, en andere nuttige technieken die beide ogen versterking en verbetering van het gezichtsvermogen.

Eye Patch

Draag een ooglapje over het sterke oog te helpen versterken van de zwakke oog. De Mayo Clinic suggereert dat het dragen van een patch voor twee of meer uren per dag zal bijdragen aan het stimuleren van de zwakkere oog te bewegen en te richten zonder de hulp van de sterkere oog. Deelname aan diverse oog oefeningen tijdens het dragen van de ooglap zal ook tot meer voordelen.

Oefeningen

Scherpstellen oefeningen zal helpen versterken van de zwakke oog. Bijvoorbeeld bezit een potlood nabij de punt van de neus. Focus op het potlood, en dan langzaam uit te breiden de arm houdt het potlood tot het at arm's length. Houd brandpunt van het oog aan het einde van de pen. Houd gedurende enkele seconden, en dan breng langzaam het potlood terug naar de neus, het onderhouden van contact met de ogen de hele tijd. Doe dit ongeveer vijf keer, of twee keer per dag.

Dichtbij en veraf scherpstellen is ook een goede oefening om de oogspieren te versterken en te helpen zorgen voor focus. Voor dichtbij en veraf focussen oefeningen, zitten in een comfortabele stoel. Houdt uw duim ongeveer 10 centimeter van je gezicht en je ogen richten op het. Dan, snel schakelen je focus op iets anders in de kamer, aan de andere kant, bij voorkeur tussen 10 en 20 meter ver. Houden voor een tweede, en dan schakel je blik terug naar uw duim. Houden, en weer richten dan op het object in de verte. Doe dit minstens vier of vijf keer, meerdere malen per dag.