Eye Oefeningen voor Eye Strain

Gezichtsvermogen kan drastisch worden verergerd door de ogen. Dit kan worden veroorzaakt door het niet gebruiken van een bril bij nodig is, overbelasting van de ogen naar iets in de verte en te veel tijd achter de computer zien. Er zijn manieren om vermoeide ogen te voorkomen door middel van oefeningen, maar er zijn ook manieren om de stam die zich al heeft voorgedaan verlichten. Ze zijn vrij gemakkelijk methoden, maar ze moeten consequent en correct worden uitgevoerd. Er zijn geen negatieve effecten op deze, tenzij de ogen te hard worden gewerkt.

Eye Ontspanning

Deze oefening is een beetje ingewikkelder dan anderen. Het werkt om te ontspannen de ogen, hoofd, nek en schouders, waardoor voor de ogen. Ga op een stoel met een rechte rug. Sluit je ogen en legde een hand over elk oog om ze te verwarmen. Weg te nemen uw handen, maar houd je ogen gesloten tijdens het draaien van je schouders en diep ademhalen. Doe dit een paar keer.

Een ander type wordt gedaan met de ogen gesloten en gespannen schouderspieren. Plotseling laat zowel je schouders en je ogen. Herhaal deze evenals vaak als de vorige oefening.

Eye Gazing

Bij het werken met de computer een stuk, kan de ogen moe en word gespannen. Deze oefeningen zullen helpen om deze belasting te verminderen. Weg te kijken van het scherm om de 20 minuten, en het kijken naar iets anders, dat is een lange afstand. Dit is een manier om de aandacht spieren te ontspannen en de hoeveelheid van de vermoeidheid van de ogen te verminderen.

Kijk naar een ver object gedurende ongeveer 15 seconden, daarna bij een object dicht bij je voor dezelfde periode. Herhaal deze oefening 10 keer. Als de ogen kijken op een plek lang, de nadruk doorgaans sluiten, waardoor de ogen. Deze oefeningen voorkomen dat de lock-up van het gebeuren.

Anti-Loensen en extrinsieke Oogspier Help

Loensen is een vorm van overbelasting van de ogen. Er zijn technieken om dit te corrigeren om deze belasting te verminderen. Kijkend naar het plafond met je ogen half gesloten en uitademen tegelijk zou kunnen helpen.

Te helpen versterken en te ontspannen de extrinsieke oogspieren, probeer deze. Houden van het hoofd recht en in lijn met je ruggengraat, beweeg je ogen in de volgende richtingen terwijl uitademen: omhoog en omlaag, naar links en rechts, op een hoek van 45 graden op zowel de linker- als de rechterkant, en dan naar beneden op dezelfde hoek omlaag.