Eye Exam Technology

Eye Exam Technology

Oogonderzoek technologie wordt steeds groter, net als elke andere technologie. Bekende tools hebben concurrentie van digitale en computer-based technologieën, het creëren van snellere en betere resultaten voor zowel patiënt als arts.

Functie

Oogonderzoek technologie helpt optometristen diagnosticeren visie en oogproblemen bij hun patiënten. De techniek wordt gebruikt voor gemeenschappelijke problemen visie, zoals korte en verziendheid en ziekte, infectie en letsels van het oog.

Phoropter

De phoropter is een gemeenschappelijk instrument gebruikt tijdens oogonderzoek. Het is een machine waarin de patiënt zit en kijkt door een verscheidenheid van lenzen via één oog per keer, het beantwoorden van de dokter bekende vraag: "Vertel me wat beter is, de lens een of twee," totdat ze duidelijk zien door de beste lens .

Het ontwikkelen van technologie

Technologie, zoals wavefront-technologie, kan de phoropter overbodig maken, het verwijderen van de persoonlijke wijze waarop phoropters en optotype werk en ze te vervangen door de objectiviteit van een machine die visie problemen met licht golven reizen door het oog meet. Andere nieuwe technologieën zijn vergelijkbaar, het gebruik van computers om factoren van problemen met het gezichtsvermogen in oog ziekte te diagnosticeren.