Extreme Diet Methoden

Extreme Diet Methoden

Het eten van kleinere porties van voedzaam voedsel en het krijgen van regelmatige lichaamsbeweging zijn de gezondste manieren om gewicht te verliezen. Voor sommige mensen, niet de resultaten van gezond leven niet snel genoeg komen en zijn niet drastisch genoeg. Er zijn extreme dieet methoden die mensen zullen proberen in het nastreven van gewichtsverlies. Hoewel de werkwijzen kan een kleinere figuur, ze compromis gezondheid van een persoon in het proces.

Master Cleanse Diet

De Master Cleanse dieet is vergelijkbaar met een snelle. Afgezien van het water, het enige dat kan worden geconsumeerd op het dieet is een speciale limonade. Het dieet duurt 10 dagen en geen voedsel gedurende deze tijd worden geconsumeerd. Om de limonade te maken, meng 2 el. vers citroensap, 2 el. ahornsiroop, 1/10 theel. cayennepeper en 8 oz. water. De voeding kan een persoon tot 12 glazen per dag van de speciale limonade verbruikt. Zelfs met 12 glazen per dag, een persoon die nog steeds niet de aanbevolen hoeveelheid calorieën nodig had. Wanneer calorieën beperkt, de resultaten zwakte en vermoeidheid.

Babyvoeding Dieet

De Babyvoeding dieet is een dieet dat kan worden gebruikt als een gezonde snacks vullen, maar vaker dan niet, wordt genomen tot het uiterste en gebruikt om alle maaltijden vullen. De theorie achter babyvoeding is dat het zeer gezond voedsel, omdat het onverwerkte en volledig natuurlijk. Babyvoeding gaat door het systeem eenvoudig omdat het lichaam niet te hoeven additieven verwerken. De kleine porties gelijk aan 25-110 calorieën per pot, afhankelijk van het voedsel in de pot. Als een potje babyvoeding wordt gebruikt om een ​​snack chips vervangen, een gezonde manier van eten overmatige calorieën te houden. Sommige mensen nemen het dieet te ver en zich beperken tot zeven potjes babyvoeding per dag en niets anders. Deze methode kan drastisch beperken de hoeveelheid calorieën per persoon per dag, die als ongezond gedaan langere tijd ontvangt.

De Lintworm Dieet

Het Lintworm Dieet is een uiterst gevaarlijk dieet dat zet is de gezondheid van een persoon in gevaar. Het gaat om de inname van lintworm cysten en hen te laten groeien in het lichaam gedurende 10 weken. De theorie achter het dieet is dat je kunt eten wat je wilt met de lintworm in je, omdat de lintworm het voedsel zal eten binnenkant van de maag, houdt u van het verkrijgen van gewicht. Na 10 weken wordt bijzondere geneesmiddelen tegen de lintworm uit het lichaam. Er zijn verschillende problemen met dit dieet. Het eerste probleem is dat er geen garantie is de lintworm zal gemakkelijk systeem van een persoon vertrekken. Het kan zelfs naar andere delen van het lichaam, zoals het hart of lever. Het tweede probleem is dat zelfs als alles goed gaat, de lintworm houdt de persoon van het ontvangen van de voedingsstoffen die ze nodig hebben om een ​​gezonde levensstijl te handhaven.