Extractie Methoden voor Oregano Oil

Extractie Methoden voor Oregano Oil

Extractie methoden voor oregano olie kan ingewikkeld, tijdrovend en vraagt ​​om geavanceerde apparatuur. Echter, oregano olie biedt een aantal voordelen voor de gezondheid. Deze essentiële olie wordt gekenmerkt door een robuuste en kruidachtige aroma en wordt al sinds Hippocrates 'tijd om kwalen te behandelen.

Voordelen

Helende eigenschappen Oregano-olie's maken het een ideale essentiële olie om te gebruiken in huis behandelingen. De antifungale, antibacteriële, antivirale, antiparasitaire en antiseptische therapeutische eigenschappen hebben gemaakt van een top-selling olie, volgens Indobase. Oregano helpt ook organismen die infecties van de huid en problemen met de spijsvertering veroorzaken te vernietigen, en het versterkt het immuunsysteem en verbetert de gezondheid van de luchtwegen, volgens Home Remedies Web.

Gemeenschappelijk gebruik

Voor huidinfecties, kan oregano olie worden toegepast op jeukt en andere kwalen te behandelen indien het is verdund met neutrale olie, volgens Home Remedies Web, wat ook suggereert het drinken van 2-3 druppels oregano olie verdund in een glas jus d'orange te behandelen sinus congestie, verkoudheid en keelpijn. U kunt deze behandeling nog twee tot drie dagen. Oregano-olie kan ook kalmeren maagklachten, Home Remedies Web zegt, dus drink een glas sap met twee druppels van de essentiële olie toegevoegd.

Extractiemethodes

De meest gebruikelijke extractiemethode voor essentiële oliën conventioneel stoomdestillatie. Tijdens dit proces, het organische materiaal --- in dit geval oregano bloemen --- wordt geplaatst in een stilstaand en stoom wordt gedwongen overheen volgens esoterische oliën. Vluchtige oliën dan te ontsnappen uit het plantmateriaal en damp in stoom. Esoterische oliën aldus de temperatuur van de stoom moet zorgvuldig geregeld zodat deze hoog genoeg is om het plantenmateriaal dwingen etherische oliën, maar niet zo warm loslaten dat de plant verbrandt. Tenslotte stoom ondergaat een koelproces en condensatie, waarbij een vloeistof waarvan de essentiële olie kan worden gescheiden van het resterende water.

Werkzaam bestanddeel

Oregano-olie moet een 70 procent concentratie van carvacrol, volgens Home Remedies Web. Echter, kan de concentratie variëren. Zoals eerder vermeld is de meest gebruikte methode voor de extractie van olie die carvacrol is stoomdestillatie. Bij het distilleren of het kopen van oregano-olie ervoor zorgen dat het product bevat olie uit de juiste oorspronkelijke plant.