Evaluaties gebruikt om ondersteunende technologie Bepaal voor personen met een handicap

Evaluaties gebruikt om ondersteunende technologie Bepaal voor personen met een handicap

Disability Assessment Tools zijn kritische componenten gebruikt om te helpen bij het bepalen van ondersteunende technologie voor mensen met een handicap. Veel van deze instrumenten zijn in de vorm van enquêtes of voorraden. Andere elementen van een grondige evaluatie onder professionele fysieke, neurologische en psychologische tests en rapporten opgesteld door artsen en andere licentie professionals. Deze elementen worden onderdeel van een alomvattend plan voor de aanpak van de ondersteunende technologie behoeften van de persoon met een handicap.

Professionele Rapporten

Medische beoordelingen, psychologische evaluaties en neurologische testen door artsen en professionals vormen de eerste ronde van de evaluaties die worden gebruikt door casemanagers werken met personen met een handicap op een basis van informatie van die enquêtes en evaluatie-instrumenten worden ontwikkeld bieden. Wanneer deze gegevens worden verzameld, de volgende stap is om te beginnen met het beoordelen van fysieke capaciteiten en interesses en het ontwikkelen van een strategie om elke adaptieve technologie te verwerven om doelen en doelstellingen van het individu ontmoeten voor zelfstandig wonen, recreatie en carrière.

Functional Status Questionnaire

De Functional Status Questionnaire is een self-toegediend klinische tool die werd ontwikkeld door onderzoekers van het Beth Israel Hospital in Boston en aan de UCLA. De FSQ biedt uitgebreide beoordeling van de fysieke, sociale en psychologische functie om het scherm voor functionele handicap en voor het bijhouden van wijzigingen in het niveau van de functie bij patiënten houden. De beoordeling kan worden toegediend in ongeveer 15 minuten en produceert een een-pagina-computer gegenereerde rapport, dat is gemakkelijk te interpreteren voor begeleiders en cliënten.

Belemmeringen voor werkgelegenheid Succes Inventory

De belemmeringen voor de werkgelegenheid Succes Inventaris identificeert specifieke hindernissen en obstakels die mensen met een handicap te voorkomen dat het verkrijgen van toegang tot werkgelegenheid en zelfstandig wonen. De beoordeling duurt ongeveer 20 minuten en beslaat 50 items in vijf categorieën. De emotionele en fysieke categorieën zijn nuttig in het helpen vaststellen van specifieke adaptieve apparatuur die nodig kunnen zijn om het individu om werk-gerelateerde taken uit te voeren. De inventaris omvat ook persoonlijke en financiële kwesties, carrière besluitvorming en planning, het zoeken naar werk kennis en opleiding en onderwijs.

Becker Werk Aanpassing Profiel

De Becker Werk Adjustment Profiel is een evaluatie-instrument ontwikkeld om werkgewoonten, attitudes, en interpersoonlijke, cognitieve en fysieke vaardigheden die nodig zijn door personen met een handicap te beoordelen klaar om te werken of zelfstandig wonen te zijn. Het is ontworpen voor mensen met een verscheidenheid aan handicaps, met inbegrip van een lichamelijke handicap, vooral die in de institutionele instellingen. De BWAP is een snelle, betrouwbare en valide ratingschaal voor het identificeren van die fysieke beperkingen nodig voor het werk worden aangepakt. De BWAP wordt beheerd door een waarnemer bekend met het individu en die in staat is om het gedrag van de persoon te observeren.

Individuele plan voor de werkgelegenheid

De individuele plan voor de werkgelegenheid is een intake en het volgen instrument dat 84 inzetbaarheid activa en barrières, waaronder zeven grote inzetbaarheid factoren lokaliseert. De beoordeling evalueert gezondheid en fysieke overwegingen dat het gebruik van ondersteunende technologie aan het adres kan vereisen. Het IEP gaat ook persoonlijke problemen, werk oriëntatie, carrière en een leven planningsvaardigheden, zoeken naar werk vaardigheden, baan aanpassing vaardigheden, opleiding en training. Beroepsonderwijs evaluatie-instrumenten helpen identificeren adaptieve technologieën een individu nodig zou kunnen hebben, niet alleen om te werken, maar ook om zelfstandig te wonen.