Evacuatie Procedures voor Verpleeghuizen

Evacuatie Procedures voor Verpleeghuizen

Verpleeghuizen zijn de thuisbasis van veel mensen, van wie de meesten hebben een handicap of handicaps. Noodplanning is belangrijk, vooral als het gaat om geschoold verplegend faciliteiten. Wanneer noodsituaties, zoals branden, orkanen, tornado's, enz., Voordoen is het belangrijk voor geschoold verplegend faciliteiten om een ​​plan van aanpak te hebben. Evacuatieplannen moet worden in plaats van elke geschoolde verpleeghuis. Elke medewerkers moeten zich bewust zijn van waar aan het plan en hoe het te voeren vinden.

Maakt gebruik van de communautaire middelen

Evacueren van patiënten uit een ervaren verpleeghuis kost veel mensen en afdelingen samen te werken in een tijdige wijze om te verzekeren dat alle patiënten en medewerkers zijn verwijderd uit de faciliteit. Weten welke middelen beschikbaar zijn in de gemeenschap. Patiënten moeten op verschillende manieren, waaronder bussen en bestelwagens (voor ambulante patiënten), toegankelijk voor rolstoelgebruikers bestelwagens of ambulettes en ambulances vervoerd worden. Neem contact op met lokale middelen in de gemeenschap, inclusief ambulance bedrijven, scholen, en transportbedrijven, om uit te vinden hoeveel mensen beschikbaar zal zijn en hoe lang het zal de hulp te nemen om de faciliteit te krijgen. Tijdens gemeenschap breed noodgevallen middelen kan worden beperkt met de prioriteiten worden toegekend aan ziekenhuizen en bewoners van de gemeenschap, dus het is belangrijk om een ​​evacuatieplan waaronder hoe u contact en hulp krijgen van andere middelen moeten de lokale middelen steeds bezet hebben.

Het opzetten van een keten van Communicatie

Het opzetten van een keten van communicatie, inclusief nummers, waar de contacten van elk agentschap kan worden bereikt 24/7. Ook zijn in de communicatieketen alternatieve contacten worden als de eerste contacten beschikbaar tijdens de noodsituatie. Zorg ervoor dat u de contactgegevens van de naburige bronnen op de keten van de communicatie met de informatie over hoe elke bron kan worden bereikt 24/7 dient zich een noodsituatie voordoet bevatten. Het kan meerdere bronnen naburige nemen om de faciliteit te evacueren bij rampen staking een gemeenschap. Verzekeren dat medewerkers zich bewust zijn van waar het plan te vinden, welke plichten moeten worden toegekend aan wie (met inbegrip van vooraf toegewezen taken), hoe de keten van communicatie te volgen, en hoe om het plan uit te voeren.

Het vinden van alternatieve voorzieningen

Een evacuatieplan moet een bestemming voor de patiënten omvatten als ze eenmaal zijn geëvacueerd uit de faciliteit. Lokale ziekenhuizen en andere verzorgingsinstellingen in staat zijn om patiënten tegemoet nadat ze zijn geëvacueerd uit het verpleeghuis. Tijdens noodsituaties die gevolgen hebben voor de hele lokale gemeenschap, zoals een tornado of orkaan, kunnen patiënten niet kunnen gaan naar een lokaal ziekenhuis, zodat afspraken met naburige faciliteiten dient te worden dat deze situaties kunnen. Neem contact op met de faciliteiten en bepalen hoeveel patiënten kan gaan naar elke alternatieve faciliteit, de soorten patiënten per faciliteit kan de zorg voor, en hoe u contact opnemen met de alternatieve voorzieningen bij evacuatie nodig is.

Evacueerpomp Patiënten

Hulp van facility personeel, brandweer, ambulance bedrijven, en de politie kan nodig zijn om snel en veilig te evacueren een ervaren verpleeghuis. Elke faciliteit moet opnemen in hun plan een lijst van medewerkers met vooraf toegewezen taken. Een of meer mensen naar de keten van communicatie die de juiste faciliteiten en afdelingen (zoals ambulance, brandweer, politie) dat een evacuatie nodig is zal melden en dat het evacuatieplan van kracht is te volgen. Een of meer werknemers aan patiënten triage. Patiënten zullen moeten triaged om te bepalen wie zijn de makkelijkste en snelste te evacueren, welke methode van vervoer elke patiënt vereist, en wat medische apparatuur (zuurstof tanks, ventilatoren, medicatie) is nodig voor elke patiënt tijdens het transport. Zorg ervoor dat aan werknemers en pre-assign plichten te wijzen voor elke shift om te verzekeren dat er medewerkers bij elke faciliteit 24/7 die zich bewust zijn van het ontruimingsplan en hoe u de details van het plan goed uit te voeren.

Ontvangende Help Tijdens County Wide Noodgevallen

Tijdens provincie brede noodgevallen hulp van lokale middelen zijn mogelijk niet beschikbaar. In deze situaties is het belangrijk om een ​​back-up plan. Contact met middelen uit de omliggende gemeenten om te zien wat hulp beschikbaar kan worden gemaakt wanneer de lokale middelen worden vastgebonden. Ambulance, transportbedrijven, en brandweerkorpsen van aangrenzende gebieden kan nodig zijn tijdens een evacuatie als lokale middelen steeds druk tijdens de noodsituatie. Het kan een grote hoeveelheid hulp te nemen om een ​​voorziening te evacueren bij rampen staking een gemeenschap. Laat hulp niet beperken door alleen rekenen op lokale middelen, maar in plaats daarvan uit te reiken om zo veel omliggende gemeenten als het duurt om hulp te verzekeren beschikbaar kan zijn wanneer dat nodig is.