Eucalyptus Spray Bestedingen

Eucalyptus Spray Bestedingen

Eucalyptus spray is gemaakt van de olie die is overgenomen uit de eucalyptus boom inheems aan Australië. Eucalyptus heeft een verzachtende en verkoelende geur, en zijn dunne, heldere olie kan in om het even wat uit balsems tot sprays worden gebracht. Eucalyptus spray volksmond medicinaal worden gebruikt als parfum en industrieel. Het kan ook worden gebruikt voor dieren.

Medicinaal gebruik

Eucalyptus spray heeft een uitstekende medicinale eigenschappen als het gaat om het openen van luchtwegen en rustgevende spasmic hoestbuien. Eucalyptus spray of olie kan worden toegepast op de rug of borst van een persoon, of verstuiven in de mond en gargled om congestie te verlichten, verminderen ontstekingen en openen sinus, neus en luchtwegen. Met behulp van eucalyptus spuiten terwijl het nemen van een warm bad kan ook helpen verlichten pijnlijke spieren.

Parfum

Eucalyptus spray kan ook worden gebruikt als een aards parfum, of kan als een luchtverfrisser worden gesproeid. Deze geur kan zeer scherp, echter, dus zorg ervoor dat de spray heeft slechts een paar druppels eucalyptus olie in, om de geur te houden van overweldigend.

Industrieel gebruik

De verzachtende eigenschappen van eucalyptus spuiten maakt het populair voor industrieel gebruik, in het schoonmaken van oplossingen voor de gezondheid van clubs, in hun stoombaden en sauna's, maar ook over een aantal internationale vluchten. De penetrante eucalyptus is ook een natuurlijke muggenspray, dus spuiten op je planten kan helpen hen te bestrijden insect indringers.

Dieren

Eucalyptus spuiten kan helpen om de huid huisdieren 'gezond, evenals vermindering van besmetting in hun beddengoed (en het kappen van de geur, ook). Met behulp van eucalyptus spuiten vermengd met dierlijke veilige oliën of mineralen zal helpen gezond en ruiken goed te houden uw dieren.