Ethische Kwesties van een Pediatric Nurse

Ethische Kwesties van een Pediatric Nurse

Pediatrische verpleegkundigen worden opgeleid in de ontwikkeling van kinderen, gezondheidszorg en ziekten van kinderen. Zij omgaan met baby's helemaal tot aan adolescente kinderen. Deze types van verpleegkundigen gespecialiseerd in het onderzoeken van zowel de fysieke en psychosociale welzijn van een kind. De ethische kwesties pediatrische verpleegkundigen geconfronteerd kan heel uitdagend op keer, omdat ze vaak moeten professioneel lossen conflicten met een familieâ € ™ s persoonlijke waarden.

Coping vaardigheden

Als een kind onlangs is gediagnosticeerd met een ernstige aandoening, kan het vrij overweldigend voor zowel het kind en familieleden. Een pediatrische verpleegkundige heeft de verantwoordelijkheid van het helpen van zowel de ouders en het kind leren omgaan met een ernstige ziekte.

Beteugeling van een Kind

Er zijn bepaalde procedures die pediatrische verpleegkundigen nodig om een ​​kind te beperken. In sommige situaties € ita ™ s absoluut noodzakelijk om hun veiligheid te beschermen; bijvoorbeeld, als een kind in nood steken maar weigert stil te houden, zou de kinderen worden omgeschoold de procedure.

Weigeren Behandeling

De ouder heeft uiteindelijk het recht om behandeling te weigeren voor hun kind, als de minderjarige kinderen. Daarom kan het heel uitdagend zijn voor een verpleegster te hebben om een ​​kind te trekken van life support of niet een kind te geven bepaalde behandelingen die kunnen helpen ze te herstellen, wanneer de verpleegkundige vindt dat ita € ™ s ethisch recht om dat te doen.

Religieuze overtuigingen

Ondanks een pediatrische nurseâ € ™ s spirituele of religieuze overtuigingen, moeten ze voldoen aan de overtuigingen van de familieâ € ™ s, niet toe te staan ​​haar eigen gevoelens om persoonlijk in de weg.

Het accepteren van de werkelijkheid

Het verliezen van een kind kan het moeilijkste wat een gezin zal ooit door te gaan. Er moet echter een pediatrische verpleegkundige helpen familieleden begrijpen wanneer er niets anders dat kan worden gedaan om het kind te redden. In sommige gevallen, ouders weigeren dit te aanvaarden, en wilt u meer behandelingen uitvoeren.