Etherische oliën voor Cushing Disease

Etherische oliën voor Cushing Disease

Etherische oliën worden gebruikt in de aromatherapie, massage en koken in de hele wereld om stress en vermoeidheid te verminderen, en sex-drive te verbeteren, die allemaal zorgen voor Cushing Disease patiënten.

Oorzaken en symptomen van de ziekte van Cushing

De belangrijkste oorzaak van de ziekte van Cushing is langdurige blootstelling aan hoge niveaus van cortisol, waarbij het lichaam in reactie op stress. Sommige symptomen van de ziekte van Cushing zijn vermoeidheid, depressie en verminderde zin in seks.

Etherische oliën

Essentiële oliën worden gewonnen uit plant, bloem of fruit materialen, zoals lavendel, kamille en ylang ylang, en vele zijn zou ongeveer symptomen geassocieerd met de ziekte van Cushing verminderen. Etherische oliën kunnen worden gekocht bij uw buurt health food winkel of online. Afhankelijk van het type olie en de retailer, kan een ounce kosten tussen de $ 5 en $ 120.

Hoe ze werken

Volgens Dr Earl Mindell inhaleren etherische oliën door de neus stimuleert de olfactorische organen "die gekoppeld zijn aan de gebieden van de hersenen die emoties te beheersen." De hypofyse regelt of we gestresst voelt of ontspannen, blij of reflecterend. Wrijven verdunde essentiële oliën op de huid stimuleert de zenuwuiteinden; de olie dan door de zenuwen naar de hypofyse of de klier. Door beide methoden de chemische reacties veroorzaakt door de etherische oliën beïnvloeden emoties, zoals stress, vreugde en liefde.

Welke essentiële oliën te gebruiken

Om gevoelens van rust te bevorderen, Dr Mindell beveelt bezem, kattenkruid, lelie of rue. Om slapeloosheid tegen te gaan, probeer bergamot, selderij, kamille, hop of marjolein. Je kan vermoeidheid en depressie te bestrijden met benzoë, bergamot munt, kamfer, karwij, anjer, kaneel, gember, citroen, limoen, nootmuskaat, oranje of saffraan. U kunt in seks en gevoelens van liefde met kardemom, narcis, herten tong, jasmijn, sandelhout, vanille en ylang ylang verhogen.

Hoe ze te gebruiken

Voor het inhaleren van etherische oliën, zet een of twee druppels in een kom dampende water, leg een handdoek over je hoofd en rond de kom om de stoom te vangen. Adem in, totdat u het gewenste effect te bereiken. Of, doe er een paar druppels in een aromatherapie diffuser en plaats het op een tafel in uw omgeving; Dit maakt langere genot van het aroma.

Voor massage, meng drie of vier druppels met 1 eetl. van ongeparfumeerde vervoerder olie, zoals zoete amandel, abrikoos of avocado, en in de huid masseren. Kaneel, nootmuskaat en vele soorten citrus olie kan huidirritatie veroorzaken en zijn beter gebruikt voor inhalatie.

Etherische oliën kunnen veilig worden gebruikt in de keuken, met de sleutel wezen matiging.