Etherische Oliën & Herbs Dat Destroy Mollen

Etherische Oliën & Herbs Dat Destroy Mollen

Moedervlekken zijn plekken gemaakt van een abnormaal grote collectie van pigmentcellen, de zogenaamde melanocyten, in de diepere lagen van uw huid. Wetenschappelijk bekend als melanocytaire naevus, mollen zijn over het algemeen ronde vorm en donker gekleurde. Volgens Skin Help, een referentiepunt voor de behandeling van huidproblemen, elke mol heeft zijn eigen groeipatroon en kan materialiseren in verschillende maten en kleuren, waaronder rood, roze, bruin en zwart. Sommige moedervlekken bij de geboorte aanwezig zijn, maar de meeste ontwikkelen spontaan of als gevolg van blootstelling aan zonlicht. De meeste zijn onschuldig, maar sommige kunnen kwaadaardig worden.

Homeopathische

Topische toepassing van etherische oliën is een van de erkende werkwijzen voor het behandelen mol. Natuurlijke producten zoals Nevi No More, die geneeskrachtige plantenextracten bevat, kan helpen om gemeenschappelijke mollen uit je huid te verwijderen zonder littekens. Om het risico op schadelijke bijwerkingen van een homeopathische behandeling te vermijden, Forces of Nature, een wereldwijd bedrijf dat natuurlijke producten biedt, raadt het gebruik van biologische producten, omdat ze gemakkelijk worden geabsorbeerd in je bloedbaan.

Home Remedies

Veel effectieve home remedies voor mollen betrekken met behulp van kruiden, vruchten en planten. Echter, volgens Morpheme Remedies, kalium-rijk voedsel zoals appel cider azijn zijn bijzonder waardevol en kan helpen om mollen natuurlijk roeien. Knoflook is ook een van de meest eenvoudige remedies voor mollen. Wrijf knoflook over de mol; , zonder te wassen 24 uur om het sap naar de huid dringen. Herhaal dagelijks tot de mole verdwijnt in drie tot vier weken.

Herbal Remedies

Hoewel moedervlekken vaak voorkomen als bultjes, ze kunnen ook worden weergegeven als platte verkleuring van de huid op het deel van je lichaam het meest zijn blootgesteld aan zonlicht. Het toepassen van extracten van druivenpitten of grapefruit zaad twee tot drie keer per dag kan de mol verdwijnen binnen vier weken. Paardenbloem stengels of wortels rechtstreeks op de mol kan ook helpen adres verkleuring van de huid. Soort plant extracten zijn een andere nuttige behandeling voor mollen. Breng het sap aan de mol en laat het op een nacht. Ga door met deze behandeling voor een week.

Andere behandelingen

Vaak, na goed overleg en ook afhankelijk van de diepte van je moedervlekken, uw dermatoloog zal de meest wenselijke vorm van behandeling aanraden. Dit kan een van twee chirurgische methodes die: snijden en stikken of cauterisatie (een methode waarbij wegbranden van de mol). Laserbehandeling kan ook effectief zijn in sommige gevallen, maar negatieve bijwerkingen kunnen hebben, waardoor een litteken dat opvallender dan de mol zelf kan zijn, met name in donkere huid.