Etherische olie Behandeling van Cellulitis

Etherische olie Behandeling van Cellulitis

Cellulitis is een veel voorkomende klacht van veel vrouwen, met name rond de heupen, dijen en billen regio. Cellulitis is behandelbaar met verschillende etherische oliën en in een aantal toepassingen.

Definitie van Cellulitis

Medisch wordt cellulitis gedefinieerd als een ontsteking van de huid, meestal op het gezicht en benen, als gevolg van een bacteriële infectie. Vaak is de infectie verspreidt in de weefsels. De meer algemene begrip van cellulitis is die welke leidt tot vloeistoffen en toxines infiltreren het lichaam vetcellen, vooral in het bovenbeen van vrouwen en resulteert in een "sinaasappelhuid" effect.

Essential Oil Treatment

Etherische oliën zijn natuurlijk gewonnen uit planten en bevatten verschillende eigenschappen die kunnen helpen bij het genezen van vele problemen, waaronder cellulitis. Dan ook de eventuele waarschuwingen voor het gebruik van een bepaalde etherische olie in specifieke omstandigheden.

Eigenschappen van etherische oliën voor Cellulitis

Essentiële oliën die helpen bij de behandeling van cellulitis hebben anti-bacterieel, antiseptische en-congestie verlichten van eigenschappen om te helpen balans, te ontgiften, te stimuleren en het lichaam te reinigen.

Soorten essentiële oliën voor Cellulitis

Etherische oliën die geschikt zijn bij de behandeling van cellulitis zijn onder andere geranium, tea tree, tijm, rozemarijn, grapefruit en jeneverbes. Elke andere essentiële oliën die de eerder genoemde eigenschappen hebben, kunnen ook helpen bij de behandeling van cellulitis.

Het gebruik van essentiële oliën voor Cellulitis

Etherische oliën mogen niet alleen gebruikt worden. Voor de behandeling van cellulitis, voeg de essentiële oliën om een ​​bad of meng in een massage-olie voor gebruik op het getroffen gebied. Essentiële oliën kunnen gecombineerd worden voor een effectieve behandeling. Combineer bijvoorbeeld geranium en rozemarijn etherische olie in een massage blend, of voeg tea tree en tijm olie om een ​​bad.