Eten Oplossing voor een maagzweer

Iedereen die lijden aan maagzweren weet dit kan een pijnlijke en frustrerende aandoening. Verschillende dieet strategieën zijn beschikbaar voor het omgaan met de pijnlijke symptomen van zweren en voor het genezen van maagzweren door een aanval op de onderliggende oorzaken.

Wat is een maagzweer?

Maagzweren zijn wonden die ontstaan ​​bij het bekleden van de maag of twaalfvingerige darm. In het verleden, artsen veronderstelde zweren waren vooral een "lifestyle" kwaal en dat ze veroorzaakt door hoge spanning en diëten hoog in kruiden en vet.

Wat is de oorzaak Echt Zweren?

Recente studies hebben geconcludeerd dat negen van 10 zweren veroorzaakt door de aanwezigheid van specifieke bacteriën: Helicobacter pylori (H. pylori). Vermoed wordt dat de helft van de wereldbevolking is besmet met deze bacterie, hoewel 80 procent van degenen die besmet zijn nooit zweren ontwikkelen.

Dietary overwegingen voor Zweer Lijders

Ulcus-patiënten willen hun dieet te veranderen. Er zijn verschillende eten keuzes voor zowel het verlichten van de pijnlijke symptomen van maagzweren of de genezing zweren door de hoeveelheid H. pylori in de maag.

Wat te eten en wat niet te eten

Voor de aansturing van pijnlijke zweer symptomen, een low-fat, low-spice dieet wordt aanbevolen. Vermijd voedsel dat maagzuur genereren. Mager, licht gekruid vlees, pitloze volkoren brood, aardappelen, magere zuivelproducten en de meeste groenten zijn goede keuzes. Vermijd citrusvruchten, tomaten, maïs, zaden en voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet of sterk gekruid zijn. Zich te onthouden van alcohol en tabak, omdat deze producten zuurproductie kan verhogen en het maagslijmvlies irriteren.

Voedingsmiddelen die Cure

Een aantal van dieet remedies beweren te zweren genezen, maar de meest veelbelovende van deze zijn voedingsmiddelen met anti-bacteriële eigenschappen. Een recente studie, uitgevoerd in Japan toonde aan dat door het eten van zo weinig als 2,5 gram broccoli spruiten dagelijks, deelnemers verminderde de aanwezigheid van H. pylori kolonies met 40 procent. Een Koreaanse studie toonde gelijkaardige resultaten bij proefpersonen kregen een dagelijkse portie van Kim-chi, een Aziatische zuurkool.

Een regionale honing uit Nieuw Zeeland genaamd "Manuka Honing" is geplaatst als een effectieve behandeling van ulcera. De honing wordt gemaakt door bijen die op een "Manuka Bush," of Tea Tree voeden. Deze honing heeft een anti-bacteriële eigenschappen. (Bron: Wat is Manuka Honing Wikipedia - hieronder?)

In Japan, een recent geteste yoghurt hielp de doeltreffendheid en de bijwerkingen te verminderen, traditionele antibiotische behandeling (zie hieronder). Bovendien, cranberry sap, kurkuma, appelazijn en knoflook zijn allemaal anekdotisch zich zo maagzweer geneest. (Bron - "Nieuwe Yoghurt Kan Ease maagzweerklachten - onder)

Recente medische vooruitgang

Artsen adviseren over het algemeen een cursus van antibiotica voor de behandeling van H. pylori. Indien de natuurlijke oplossingen hierboven gepresenteerde nalaten zweren genezen, of als je zweren ernstig zijn, contact op met een arts. Ulcer-achtige symptomen kunnen worden veroorzaakt door een andere medische aandoening.

Een vaccin tegen Helicobacter pylori bacteriën momenteel in ontwikkeling.