Eten Ideeën voor Fast & Easy Weight Loss

Eten Ideeën voor Fast & Easy Weight Loss

De sleutel tot het verliezen van gewicht is niet om je lichaam te verhongeren, maar in plaats daarvan naar voedsel dat gewichtsverlies te bevorderen, alsmede degenen die je vult met weinig calorieën te kiezen, zodat je uiteindelijk minder consumeren calorieën in het algemeen. Afvallen hoeft niet een strijd zijn. Goed eten zal ervoor zorgen dat je genoeg energie over om uw swing sterk te houden, terwijl het verliezen van gewicht in het proces.

Ontbijt

Overslaan van het ontbijt kan leiden tot te veel eten later op, dus zorg ervoor dat u consumeren genoeg calorieën in de ochtend is een must voor gewichtsverlies. Ook het ontbijt helpt bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel, het voorkomen van onbedwingbare trek de hele dag door. Voorbeelden van een goed ontbijt onder andere bevroren fruit smoothies (gebruik bevroren ongezoete bessen en water of magere melk), roerei blanken met greens, en een laag-suiker granen met sojamelk of magere melk. Vermijd het drinken van vruchtensap bij de koffie, omdat zelfs de ongezoete soort bevat te veel suiker. In plaats daarvan, eet een stuk fruit bij het ontbijt.

Lunch en diner

Houd de porties klein en zorg ervoor dat je een mix van eiwitten, koolhydraten en gezonde (onverzadigde) vetten te consumeren. Probeer in evenwicht uit granen met groenten. Als je eet een kopje rijst, moet u ook een kopje groenten eet. Op het einde, zul je jezelf meer vol en minder geneigd te overdrijven over de koolhydraten te vinden. In plaats van romige sauzen of mayonaise, wennen aan smaakstof je eten met kruiden, hete saus en Cajun kruiden. Niet alleen zal je tal van smaak te krijgen zonder de calorieën, maar warm voedsel hebben ook een effect op de stofwisseling, waardoor je de hele dag meer calorieën verbranden.

Zoveel mogelijk, vermijd witte voedingsmiddelen en in plaats daarvan kiezen voor de donkerdere versie van hetzelfde item, die waarschijnlijk meer vezels en minder suiker bevatten. Voorbeelden zijn bruine rijst, volkoren brood en havermout in plaats van suikerhoudende granen. Gaan met de optie niet-vlees is een andere manier om calorieën te besparen. Vegetarische chili is minder vet dan traditionele chili (zwaar op reuzel) en een vegetariër hamburger bevat veel minder calorieën en vet dan een traditionele.

Snacks

Als je het soort persoon die snacks bij stress of verdrietig, het houden van gezonde snacks rond zal ervoor zorgen dat je nooit overdrijven als het gaat om calorieën. Magere yoghurt, een handje noten of een paar crackers met magere kaas zijn allemaal goede snacks. Ruimtevaart snacks tussen de maaltijden om u te helpen door te dringen tot de volgende maaltijd zonder het gevoel uitgehongerd (die altijd leidt tot te veel eten). Vermijd tussendoortjes op vloeistoffen, zoals een glas sap of een shake, aangezien dit vaak niet genoeg vullen.