Eten Cures voor zure reflux

Eten Cures voor zure reflux

Zure reflux kan een groot probleem zijn voor degenen die de fijnere (vetter en vetter) voedingsmiddelen in het leven te waarderen. Het goede ding is dat als je je dieet en gewoonten kunnen veranderen voor het grootste deel, kunt u nog steeds waarschijnlijk genieten van uw favoriete traktaties om zo vaak. Hier zijn enkele ideeën om te helpen bij de bestrijding van uw zure reflux met voedsel.

Eet, Slaap en Stop de Drugs

De manier waarop je eet is net zo belangrijk als wat je eet. Sinds het spijsverteringsproces begint in de mond, is het het beste om je eten langzaam te kauwen, zodat de enzymen in je speeksel om zoveel mogelijk van het voedsel mogelijk te verteren. Eet meerdere kleine maaltijden per dag in plaats van te veel eten tijdens de twee of drie. Ook de spijsvertering door het drinken van water met je eten. Je moet een zure reflux kussen gebruiken tijdens het slapen of liggen. Dit zal helpen om je lichaam verheven in de juiste stand om te voorkomen dat de maag vloeistoffen uit terug in de slokdarm gaan. Stop met het gebruik van alle maagzuurremmers en zuur verloopstukken, hetzij recept of over the counter. Vervang ze met zuiveringszout: Gebruik ½ tot theelepel bakpoeder gemengd met 8 liter water ¼. Dit is een natuurlijke methode met minder bijwerkingen (zie referentie 1).

Wat te eten

Er zijn veel voedingsmiddelen die u kunt blijven eten op een zure reflux dieet, en er zijn zelfs een paar die kunnen helpen om de aandoening te genezen. Zure reflux is vaak op een gebrek aan spijsverteringsenzymen in het lichaam. Het eten van rauwe groenten en fruit zal de hoeveelheid spijsverteringsenzymen in je maag verhogen en zal uw voedsel om meer volledig worden verteerd. Omdat granen, zaden en noten bevatten remmers, moet je ze laten weken voordat consumeren te breken de remmers. Een kopje rauwe groente sap elke dag kunnen beginnen met de spijsverteringsenzymen aan te vullen in je lichaam. Het drinken van een brouwsel van 2 theelepels van appel cider azijn en water, drie keer per dag, is een vaak geprezen folk remedie voor zure reflux. Na de spijsvertering, het bijproduct van de appel cider azijn is alkalisch, die kunnen helpen om zure reflux te verminderen. Andere zure reflux folk remedies omvatten augurk sap, appels, aloë vera en mosterd (zie Referenties 1 en 2).

Wat te vermijden

Sommige van de voedingsmiddelen die u moet vermijden met zure reflux zijn meer voor de hand dan andere. Alle verwerkte voedingsmiddelen, levensmiddelen met veel suiker en fastfood moet zeer zelden worden gegeten. Chocolade, alcohol, pepermunt en knoflook kan de onderste slokdarm sluitspier verzwakken. Cafeïnehoudende dranken zoals koffie en frisdrank kan overmaat zuur produceren in de maag. Omdat er veel tegenstrijdige beweringen in boeken en op het internet met betrekking tot het voedsel dat je wel en niet moet eten op een zure reflux dieet, bespreek uw dieet eerst met uw arts (zie referentie 3).