Ernstige Hoofdpijn behandeling

Ernstige Hoofdpijn behandeling

Hoofdpijn is vaak onvoorspelbaar en kan snel zet je leven op pauze als je om met de bijbehorende pijn. Hoofdpijn ook verschillen in de mate van pijn en verzwakking. Een lichte hoofdpijn kan u toestaan ​​om nog over je dagelijkse activiteiten zonder veel onderbreking; echter, kan een ernstige hoofdpijn die u laten liggen in bed niet kunnen bewegen vanwege de pijn. Gelukkig zijn er behandelingen beschikbaar voor zelfs de meest ernstige hoofdpijn.

Warmte

Vele ernstige hoofdpijn kunnen voortvloeien uit gespannen spieren in de nek en schouders. Het plaatsen van een warme verwarmingselement direct op de nek en schouders kunnen helpen ontspannen de spieren, evenals het verhogen van de bloedtoevoer naar de spier te helpen helen de spanning. Aangezien de spier ontspant, zal de spanning afnemen, waardoor sommige van de pijn.

Prescription Pijnstillers

Over-the-counter geneesmiddelen vaak niet werken voor ernstige hoofdpijn. In deze situaties kan een recept analgetische aanbevolen. Analgetica zijn geneesmiddelen die specifiek werken op het zenuwstelsel naar de pijnsignalen in je lichaam blokkeert. Voorbeelden van deze eisen zijn salicylaten, morfine en tramadol.

Tricyclische antidepressiva

Het probleem met vele pijnstillers die na langdurig gebruik, kan de drug averechts en gaan produceren rebound hoofdpijn. Om dit te vermijden, veel artsen ervoor kiezen om in plaats daarvan voorschrijven tricyclische antidepressiva. Anders alleen psychische stoornissen, heeft deze klasse van geneesmiddelen zeer effectief bij de behandeling van ernstige hoofdpijn bewezen. Dit is omdat het tricyclische antidepressiva werken de opioïde sensoren van het lichaam, waardoor een natuurlijke pijnverlichting effect.

Verdovende middelen

Bij hoofdpijn niet worden gereageerd op eventuele methoden kan recept narcotica worden afgegeven door uw arts. Narcotica veel sterkere vormen van analgetica die helpen blokkeren de pijnsensoren in het lichaam. Voorbeeld van voorgeschreven verdovende middelen bevatten codeïne, hydrocodon of morfine. Verdovende middelen voornamelijk alleen werken voor een acute, ernstige hoofdpijn, zoals uitgebreid behandeling met de medicijnen rebound hoofdpijn kan veroorzaken, of in sommige gevallen opioïde afhankelijkheid en verslaving.

Alternatieve behandelingen

Als je terughoudend om medicijnen te gebruiken voor uw ernstige hoofdpijn zijn, kunt u kiezen voor meer natuurlijke alternatieve methoden. Acupunctuur is een populaire keuze voor wie op zoek naar verlichting van hoofdpijn. Massage therapie is ook een gunstige behandeling voor ernstige hoofdpijn, vooral voor hoofdpijn die specifiek betrekking hebben op stress.