Ernstige Eczeem Home Remedy

Omgaan met eczeem kan moeilijk zijn. Het maakt de huid extreem jeukende, droge en kan ruw, rode vlekken die een verlegenheid kunnen creëren. Een groot deel van de standaard behandelingen voor ernstige eczeem gepaard met het gebruik van agressieve steroïde crèmes, zoals prednison, die werken, maar kan dun de huid na verloop van tijd. Dat is de reden waarom veel kijken naar alternatieve at-home behandelingen voor eczeem uitbraken.

Vermijd Allergenen

Verwijder eventuele en alle allergenen uit uw huis. Dit geldt ook voor agressieve chemicaliën, zeep, wasmiddelen, parfums, huidschilfers van huisdieren of huisstofmijt. Wat de oorzaak van uw eczeem flare-ups kunnen verschillen, maar het is belangrijk om uw specifieke irriterende stoffen te elimineren om een ​​huidige uitbraak te stoppen en te voorkomen dat toekomstige.

Nootmuskaat

Maak een pasta van nootmuskaat en water en breng het naar het getroffen gebied. Laat het gedurende een paar minuten en spoel het af met lauw water. Nootmuskaat helpt versnellen het genezingsproces en verzacht de huid.

Zinc Cream

Breng zinkroom andere manier om een ​​ernstige flare-up van eczeem thuis behandelen. Zink is een ingrediënt in luieruitslag crèmes, zoals absorbeert vocht uit de huid en snelheden genezing. Dit maakt het geschikt voor gebruik op eczeem, omdat het een verkoelende sensatie kan bieden en verlichten enkele intense jeuk en branden.