Er Raw Apple Cider Eddike virkelig Cure noget?

Æble cider eddike er et gammelt husråd, som siges at lindre næsten enhver lidelse, du kan tænke på. De fleste af disse påstande mangler medicinske beviser; Men, et par har lovende forskningsresultater til at bakke dem op. Med mange krav til sit navn, har æble cider eddike forårsaget afslutte en sladder, men det er ikke en kur for noget.

Vægttab

Ifølge Mayo Clinic ernæringsekspert Katherine Zeratsky, er der ingen beviser for, at tage æble cider eddike til vægttab er effektiv. Alligevel har folk brugt eddike i tusinder af år til at tabe. En meget lille undersøgelse udført i 2005, tyder på, at tage en lille mængde af eddike med måltider kan gøre du føler dig bedre og mere tilfredse før. Æble cider eddike indeholder næringsstoffer, som, hvis den kombineres med motion og kost, kan hjælpe dig med at tabe. Enzymer, for eksempel hjælpe støtte i fordøjelsen og tillade, at organet til at fordøje fedtstoffer mere effektivt. Også pektin er en naturlig fiber, der findes i æbler og æble cider eddike, og fiber hjælper kroppen fordøje kulhydrater og absorbere mindre sukker fra dem. Den kædereaktion forårsaget af enzymer bidrager til at sende fedtstoffer, hvor de er nødvendige i vores krop i stedet for at blive opbevaret. Tal med din læge om at bruge æble cider eddike, men fordi indtage store mængder kan have risici.

Treat Acid Refluks

En anden almindeligt hævdede fordel er æble cider eddike evne til at helbrede syre refluks. Mærkeligt nok er der tyder på, bør du tage en syre til at behandle sure opstød.
Der har ikke været nogen undersøgelser for at underbygge denne påstand; dog én undersøgelse tyder tager æble cider eddike kan nedsætte din risiko for kræft i spiserøret. Endnu en undersøgelse fandt at tage ufortyndet æble cider eddike kan forårsage varige skader på spiserøret. Hvis du bruger æble cider eddike som et fordøjelsesfremmende tonic, fortyndes 1 til 2 teskefulde i en 8-ounce glas vand. I teorien, æble cider eddike virker på sure opstød ved at give mere fordøjelsesenzymer til både mave og tarme, hjælper mad fordøje hurtigere og bo i din mave. Disse enzymer også hjælpe med at lindre forstoppelse. Der er andre fordøjelsesenzymer --- som dem der findes i papaya --- der kan gøre det samme.

Mange andre krav

Som en overordnet organ rense, brugere af æble cider eddike hævder det detoxifies hele kroppen. Når det kommer til hudsygdomme, er æble cider eddike siges at dulme solforbrændinger, tørre ud acne, helbrede fodsvamp, helbrede forkølelsessår, stoppe kløe, behandle ble udslæt, dræbe lus, gør dit hår skinnende og hjælpe åreknuder. Listen af ​​krav synes endeløs, men er ikke uden modsigelse. Stikning med dokumenterede kure og behandlinger for de fleste lidelser er bedst.

Advarsler

Risikoen for lejlighedsvis at tage små mængder af æble cider eddike er lave. Men æble cider eddike taget lang sigt kan have risici. Æble cider eddike er meget sure og ganske barske. Taget ufortyndet, kan æble cider eddike skade tandemaljen, tandkød og hals væv. Æble cider eddike kan også sænke kalium niveauer i kroppen, påvirker knogletæthed. Æble cider eddike kan interagere med diuretika, afføringsmidler, diabetes medicin, hjertesygdomme medicin eller andre stoffer. Altid tale med din læge, før du tager æble cider eddike.