Er Lemon Juice God til overgangsalderen?

Overgangsalderen opstår hos kvinder, der er typisk over en alder af 50. Det er den proces, hvor kvinder ophøre med deres menstruationscyklus. Det er en proces, der kan være ganske foruroligende for mange kvinder. Der er både medicinske og naturlægemidler, der kan lindre symptomer på overgangsalderen.

Overgangsalderen

Enhver kvinde vil gå gennem processen med overgangsalderen. Det er simpelthen en del af den aldrende proces og er en overgangsperiode, hvor kvindens æggestokke med at producere æg. Samtidig, hendes krop producerer også langt mindre østrogen end før, og hendes menstruationscyklus bliver mindre hyppige, sædvanligvis ophøre helt. Denne proces kan vare fra et til tre år, da det vil tage tid for kvindens krop at balancere med de reducerede hormon niveauer.

Symptomer

Der er forskellige symptomer på overgangsalder, hedeture mest bemærkelsesværdige er, nattesved, varm og rød hud samt den manglende evne til at sove hele natten. Derudover kan nogle kvinder oplever alvorlige humørsvingninger. Ligeledes kan de svingende hormonniveauer forårsage acne hos nogle kvinder.

Citronsaft

Kost er en meget vigtig del af behandling af symptomer på overgangsalderen. En god urtemedicin forbruger store mængder af C-vitamin Citronsaft er en stor kilde til C-vitamin, og det bidrager til at reducere intensiteten og hyppigheden af ​​hedeture. Der har ikke været omfattende undersøgelser forsker værdien af ​​citronsaft og overgangsalder, men All4naturalhealth.com tyder på, at C og E-vitamin kan hjælpe med at behandle symptomer på overgangsalderen. Mayo Clinic bekræfter også lignende fund.

Desuden kan citronsaft også hjælpe med at dulme acne, der kan opstå fra overgangsalderen. Clara Ghomes af Hubpages.com indikerer, at duppe citronsaft på blussende hud vil hjælpe med at reducere rødme og behandle acne, der kan have optrådt på dit ansigt.

Alternativ Kost

Ud over citronsaft, Mayo Clinic anbefaler en sund kost og en stigning i de isoflavoner, som kvinder indtager. Fødevarer som sojabønner og kikærter har meget høje niveauer af isoflavoner. Hørfrø er også en stor mulighed for at hjælpe reducere menopausale symptomer, som andre kornsorter.

Medicinsk behandling

Mayo Clinic bemærker, at der er mange traditionelle behandlinger, som kvinder kan gennemgå for at behandle overgangsalderen. Mange kvinder vælger hormon-substitutionsbehandling, hvilket hjælper med at bremse tilbagegangen af ​​østrogen fra kroppen. Der er også forskellige humørstabiliserende lægemidler, der er tilgængelige til at begrænse humørsvingninger.