Epsom Zout voor Kneuzingen

Epsom Zout voor Kneuzingen

Bitterzout of magnesiumsulfaat is een natuurlijk voorkomende verbinding die werd ontdekt in Epsom, Engeland. Sinds de ontdekking, is Epsom zout gebruikt voor een verscheidenheid van medische en niet-medische doeleinden.

Medisch gebruik

Epsom zout wordt gebruikt voor de behandeling van verwondingen, zoals insectenbeten, insectenbeten, splinters, kneuzingen, spierkrampen en ontstekingen. Het wordt ook gebruikt om constipatie, migraine en gewrichtsstijfheid behandelen oa.

Identificatie

Chemisch, is Epsom zout genoemd magnesiumsulfaat en de chemische formule is MgSO4 · 7H2O.

Misvattingen

Epsom zout is eigenlijk niet een zout. Het kreeg zijn naam omdat het lijkt op zout in de structuur. Bitterzout wordt chemisch bekend is magnesiumsulfaat en zout bekend als natriumchloride.

Functie

Epsom zout gebruikt om kneuzingen te behandelen omdat het magnesium. Magnesium helpt het lichaam te genezen sneller omdat maken opname van voedingsstoffen en zuurstof efficiënter gebruik in het lichaam.

Voorbereiding

Epsom zout gebruiken voor kneuzingen, voeg twee kopjes van het naar een gemiddelde grootte bad. Weken gedurende ongeveer 12 minuten tot drie keer per week.