Epsom Salt & Kookt

Epsom Salt & Kookt

Epsom zout, de gemeenschappelijke naam voor Magnesiumsulfaat, is een multi-tasking natuurlijke elixer sinds de tijd van Shakespeare geweest. Dacht dat het was oma's folklore uit de heuvels? Niet zo, zegt de wetenschap. De verbinding heeft tientallen bewezen toepassingen, waaronder: genezing kookt.

Kookt

Kookt zijn diepgewortelde huidinfecties die ontstaan ​​wanneer bacteriën of stafylokokken wordt gevangen in de huid. Ze beginnen vaak als kleine, maar pijnlijke rode vlekken en vaak ontspruiten uit haarfollikels. Onbehandeld de zere groeit groter en pijnlijker, totdat het uiteindelijk gevuld met pus en pops.

Behandeling

Knijpen, porren of een poging tot pop kookt zal de huid verder te irriteren en kan de infectie vergroten. Dus, handen weg. Warme baden en warme kompressen met Epsom zout meerdere keren per dag te versnellen genezing.

Hoe het werkt

Warmte en vocht uit het water of comprimeren hulp brengen de kook tot een hoofd en het openen, waardoor de infectie op natuurlijke wijze af te voeren. Epsom zout trekt gifstoffen, vermindert de zwelling en verlicht de pijn in het besmette gebied.

Epsom zout bad

Los 2 kopjes Epsom zout in warm halfvol bad. Soak met kookt volledig ondergedompeld. Herhaal baden dagelijks tot kook is doorgelopen.

Comprimeren

Los 1 theelepel Epsom zout 1 kop comfortabel warm water. Verzadigen washandje in oplossing. Solliciteer kompres om besmette gebied voor ongeveer 20 minuten meerdere malen per dag totdat de kook is doorgelopen.