Enzym Therapie voor Oedeem

Enzymen zijn complexe biologische eiwitten die fungeren als katalysatoren in het lichaam helpen bij processen zoals de spijsvertering. Een lichaam verzwakt door enzym deficiëntie meer vatbaar voor ziekte, degeneratieve stoornissen en medische complicaties zoals oedeem. Oedeem ontstaat wanneer vloeistoffen te verzamelen binnen de weefsels dan circuleert door het lichaam. Enzym therapie kan helpen verlichten van de symptomen van deze aandoening.

Mechanisme

Het basisidee achter enzymtherapie is gebaseerd op basisfunctie enzymen 'als onderdeel van het verteringsproces. Spijsverteringsorganen zoals de pancreas vervaardiging bepaalde betrokken bij de spijsvertering enzymen; de rest zijn afgeleid uit het voedsel dat we innemen. Een dieet met weinig enzymen kunnen hulpmiddelen voor het lichaam afbreken, hierdoor nodeloos spanning op de pancreas en de negatieve invloed op het lichaam metabolische functies. Het verhogen van de inname van enzymen kan de spijsvertering te verbeteren, waardoor de opname van voedingsstoffen en versterking van het immuunsysteem. Dit op zijn beurt helpt het lichaam bij het bestrijden ziekte en verbetert de algemene prestaties van metabole processen zoals de bloedsomloop, waardoor er minder ontsteking en zwelling van de weefsels.

Soorten

Het menselijk lichaam heeft duizenden enzymen. Ze zijn over het algemeen geclassificeerd als spijsverteringsenzymen, voedingsenzymen of metabolische enzymen. Elk enzym dient een specifiek doel in het lichaam. Om oedeem te verminderen, u een enzym specifiek ontworpen om ontsteking te verminderen en te bevorderen vloeistofvrijgavemechanisme van de weefsels nodig. Enzym therapieën die pancreatine, papaïne, bromelaïne en rutine bevatten het meest gebruikelijk voor dit type behandeling. Je kunt ze vinden in reformwinkels of bestel ze via het internet. Dosering zal variëren met het merk, maar voor het grootste effect, moet je de enzymen elke dag twee tot drie keer tot de vloeistof is geabsorbeerd.

Waarschuwing

De effectiviteit van enzymtherapie wordt nog onderzocht. Overweeg een zorgverlener raadplegen alvorens enzym supplementen, omdat ze kunnen interfereren met andere behandelingen. Zoals met alle nieuwe medicijnen, zijn alert op tekenen van een allergische reactie. Als u duizeligheid, desoriëntatie, droge mond, huiduitslag, netelroos of tintelingen in de handen en voeten, stop dan met de enzymen en vragen dringende medische behandeling.